Hej dziewczyny,gdzie Wy sie podziewacie?
U nas powoli do przodu,ale chyba przeziebilam sobie pecherz,bylam u lekarza w piatek no i stwierdzila pani doktor ze moj mocz nie taki jak powinien byc,wyslala go do laboratorium i dala mi antybiotyk na 7 dni,ja odczuwalam troszke bol jak chodzilam siusiu juz od poczatku tygodnia,ale myslalam ze to tak ma byc,ze to moze dzidzia cisnie mi bardzo na pecherz i dlatego bolalo czasami??
Mam zadzwonic we wtorek po wyniki mam nadzieje ze bedzie dobrze,chociaz od czwartku jakos tak mniej czuje moje malenstwo,co prawda w piatek na wizycie pani doktor mnie uspokoila bo uslyszalam bicie serduszka naszego malenstwa
ale dzis znow jak rano nie czulam szkraba to myslalam...
,jakos nie podoba mi sie to ze musze ten antybioryk brac,boje sie ze zaszkodzi malenstwu
Ja tak siedze i czytam tutaj ale nasza aktywnosc jest malutka
No wlasnie aktywnosc jest maluuuutka,ja tu wchodze codziennie,ale skoro nikt nic nie pisze to ja sama tez nie...
a na innych watkach tyle stron do doczytania!!Dziewczyny gdzie sie podziewacie??
jeszcze na poczatku troszke wiecej bylo pisane ale w pewnym momencie ucichlo wszystko!
Martuss niemartw sie to normalne hormony buzuja i masz dola przejdzie zrob sobie cos slodkiego i odrazu banan na twarzy hihi
Oj tak w sumie codziennie prubuje zabic sobie czas siedzac w kuchni:) teraz juz mi lepiej,po tygodniu czasu wrocilam do rzeczywistosci
Pozdrowionka dla Wszystkich :ico_buziaczki_big: