No to faktycznie się pochorowaliście.Zdrówka życzęMaja wczoraj az tak kaszlała ze cały dzień wymiotowała od tego kaszlu, w dodatku w nocy gorączka
Konrad ma brać narazie Bactrin i zobaczymy czy mu przejdzie
a Przemek jest w szpitalu na badanaich, dziś rano źle sie poczuł, słabo mu jest od rana
No ja prawie nigdy nie czytam jeśli lekarz mi coś przepisuje i sam pisze dawkę. Chyba że sama cos biorę to czytam ale tylko dawkowanie.czytam każdą ulotkę 3 razy zanim podam jakiś lek
Ja myślę że wtedy gdy szły ząbki i dawałaś mu to się przyzwyczaił i teraz też się domaga . Moja na ząbki tez się budziła czasem kilka razy ale nigdy nie dawałam mleka ,nawet jeśli długo płakała.Tuliłam głaskałam stałam przy łóżeczku aż zaśnie jedynie czasem wodę ale ona nie chciała nawet wody .odkąd skończył roczek budzi mi się co 2-3godziny straszliwie głodny
Ja też moja oduczałam nocnego karmienia poprzez dawanie wody .U mnie mała nie protestowała zbyt długo bo już 3 nocy nie budziła się wcale, nie było u mnie też żadnych strasznych płaczów .Ale wyglądało to tak samo jak u innych dziewczyn że dawałam wodę do skutku. Aż mała zrozumiała że mama nic innego nie przynosi i nie przyniesie.
Lili od dziś ma katarek ale mam nadzieję że na tym poprzestanie.W domu wszyscy chorowali i niektórzy mieli nawet antybiotyk a mała nic nie złapała więc teraz katarek to pikuś. Na szczęście w nocy nawet ładnie spała, czasem się budziła ale nie musiałam nawet do niej chodzić bo zasypiała, daje sobie odciągać z noska i je też z apetytem więc jest ok.
Dobra uciekam bo wstała niedawno i domaga się mojej uwagi.
Do wieczorka ;)