oj tam, Ty nie porównuj Patryczka i Piotrusiaasienka alez Piotruś to niezły kawał chłopa![]()
moj miesiąc temu tyle ważył
tak, na szczęście do roczku spokój. a potem znów się zacznie szczepienie na raty, bo te 3w1 i chcemy na ospę szczepić a dopiero po 2 tygodniach możemy dać ostatnią dawkę na pneumoto super ze sie zaszczepiliście...wiec macie z głowy teraz do roczku?
no, jak czytałam na innym forum wypowiedzi dziewczyn z południa Polski że tam biało to miałam taką minę.ja dzisiaj juz widziałam pierwszy śnieg
wczoraj faktycznie był śnieg wcześnie rano, ale się rozpuścił i deszcz padał. A tak teraz wygląda u nas świat za oknemno, jak czytałam na innym forum wypowiedzi dziewczyn z południa Polski że tam biało to miałam taką minę.ja dzisiaj juz widziałam pierwszy śniegu nas buro, ponuro, wietrznie i zimno strasznie
to u nas aż tyle nie ma, żeby sanki wyciągać. Martyna już wyszalała się wróciła cała mokraDawid już był z tatą na saneczkach
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość