super ze sie odezwałaśZbieram się i zbieram żeby coś napisać
to dobrze ze młody daje sie inhalować...muy mimo ze tez mamy to jakoś nie za bardzo moje dzieciaki chetne do inhalacji...mamy inhalator i to nas uratowało po dwutygodniowym bezskutecznym leczeniu kataru i teraz ciągle jest w pogotowiu, świetna sprawa.
o ja...to co to jest jak nie ciąża?dziś miałam usg, pęcherzyk jest ciągle, ma 9mm, czyli powiększył się 2
Twojej winy to raczej nie powinnaś sie doszukiwac...jak rzeczywiście COŚ się zaczynało rozwijać i z mojej nieświadomej winy przestało
o to malutko spi w dzien...ale mu tyle wystarcza widocznie...a w nocy ile srednio spi godz?Cezary szybko regeneruje siły, wystarczy mu czasami 2 x 20 min w ciągu dnia. Tylko dużo śpi w nocy i wtedy chyba nadrabia.
a wiesz że ja tak mam- im wcześniej wstaje tym bardziej jestem wyspana.. nadmiar snu działa równie źle co niedobórchociaż szczerze i ja jakaś wyspana wstałam
W nocy jest git, bo idzie spać o 20.00 i śpi do 5.30 - 6.00 pije mleczko i śpi do 9.00. Koło 10.00 je kaszkę i z reguły o 11 jest już śpiący ale jak zdrzemnie się 15-20 minut to jest dobrze i wojuje do popołudnia. Całe szczęście jest w tym takie, że ja przy nim mogę wszystko zrobić, sam się zabawia tylko czasami krzyczy. Nie płacze tylko krzyczy i się śmieje.o to malutko spi w dzien...ale mu tyle wystarcza widocznie...a w nocy ile srednio spi godz?
Wiesz co, podpatrzyłam trochę na zimówkach i zaopatrzyłam się w inhalator o taki:biniu dobrze że jesteś a inhalator taki normalny masz? inhalacje same robisz czy jakieś krople dodajesz?
he he..mi tak pierwsze miesięce życia Patryka sie kojarzą...ba...prawie do 6-7-m zycia nigdy wiecej takiej masakry a teraz to nie wiem czy lepiej...jezeli non stop musze być przy nim...gdy idę coś robic to idzie za mną i staje przy moich nogach...i jak coś robic z takim rzepem????????????????????????????Maz mowi,ze maly mu sie tylko z wyciem kojarzy,
gratuluje pierwszego ząbka...oraz czekamy na zdjęciabylo pieknie i zdjecia sa piekne ...
hihi no i doczekalam sie .. moja mala ma juz 1 zabka ale byla jazda bez trzymanki
a ha...tak czasem jest...i rzadnej winy w tym Twojej nie ma czyli na drugiego dzidziusia masz jeszcze czasto jest pusty pęcherzyk ciążowy.. bo wszystko wygląda jak na ciążę- śluzówka powiększona, pęcherzyk jak na 5-6tc, czyli idealnie tyle ile jest od ostatniej @, tylko że po prostu brakuje rozwijającego się zarodka
o ja...szacun!ale za to w nocy śpi od 19.30 do 6 rano bez pobudki
oj to sie nie dziwie ze tak mało spi w dzioen...no kiedyś musi sporzytkowac e nergie...przeciez on połowe doby przesypia20.00 i śpi do 5.30 - 6.00 pije mleczko i śpi do 9.00.
jedna drzemka 30-to minutowa w łożeczku...druga na podwórkuA jak wasze maluchy zasypiają w ciągu dnia. Wkładacie do łóżeczka czy we wózkach
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość