Tibby już cię dopisałam, a jak się coś zmieni to zmienię suwaczek :)
Sosna wow już prawie połowa ciąży czujesz już kopniaczki???? pochwalisz się i tutaj co tam po wizycie ;)
Misia ja też tak całą ciążę świrowałam spokojnie kochana będzie dobrze :)
chyba za bardzo pokochałam już to maleńswo moje,ze tak sie bojeMisia ja też tak całą ciążę świrowałam spokojnie kochana będzie dobrze
noo dobrze,ale jednak sprawdzają jakimś aparatem czy serduszko bije a ja przeciez nie będę co pare dni latać jak wariatka na USG bo lekarz zwariuje ze mnąi mialam usg 3 razy i juz wiecej nie bede
a tyle dziewczyn pozapraszałamwłaśnie, póki co tylko my z misią wiele wiele piszemy.
hej kochana jak dobrze,że zagladnełaśmisia81, niedługo się wszystko ustabilizuje i wrzucisz na luzzz
jak ty to wytrzymujesz?Do tego nie powiedziałam nic mężowi
Ja bym powiedziała lepiejsama nie wiem jak to wytrzymuję. dziś chciałam mu powiedzieć, ale..
hehe czyli i na 8 i na 15 na dwa badania hehe ale to będzie smieszne ale chyba tak zrobie USG dzidziusiowi nie zaszkodzi a ja zobacze i uspokoje sie o tej 8 mam nadziejeJa bym poszła do dwóch ginków. Chodziłam w pierwszej ciąży i planuję znaleźć drugiego i teraz. Przezorny zawsze ubezpieczony ;)
sama nie wiem jak to wytrzymuję. dziś chciałam mu powiedzieć, ale... jakoś sama nie wiem. chyba poczekam do wizyty u ginka.
bedzie dobrze,im szybciej tym lepiejwiem, że muszę mu powiedzieć jak najszybciej.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość