ok tylko ostrzegam bez makijazu i w ogóle w wersji domowej jestem

Marcelka robi co 4 dni, ale Jej brzuszek nie boli więc jest OK. Mnie raczej konsystencja martwi, bo ciągle robi takie rzadkie musztardówki... Jak myślicie mogę Jej dawać te kjropelki Bio Gai??a jeszcze mam pytanie do Mam karmiących piersią ; jak często Wasze Maleństwa robią kupke? bo mój wczesniej robił praktycznie przy każdym karmieniu a teraz to tak co 2-3 dnimartwię się tym trochę.... i jeszcze jak wczoraj narobił po 3 dniach to oboje z mężem nie moglismy sobie poradzić
wiesz jak Maks rozdrażniony to też nie chce cycka jak go przystawiam. Np jest śpiący a nie jadł już 2-3h i go do cycka przystawiam a on ryk straszny, uspokoi się prawie zasypia to wtedy cycka na spokojnie je. Więc dla mnie ten brak chęci cycka wcale nie musi oznaczać zębów. A wręcz powiedziałabym że gdyby zęby to chciałby sobie pogryźć na Twoich cyckach. Bardziej bym obstawiała ból brzucha jak się tak wygina pręży. Jadłaś może coś nowego?Szczegolnie gdy przystawiam do piersi to nie chce jesc.
a dziąsła ma opuchnięte?wiec to raczej nie to:/
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość