Mamusia wiem o którą żabę chodzi śliczny ten komplet jest

Gosia wiesz byłam dzisiaj w tesco no i była ta promocja na pieluchy były na pewno 3,4,5 i aż sprawdzałam wszystkie w cenie 79,90zł trójek było 150 sztuk.
No bratowa była wieczorem i też mówiła że promocja jest. Albo mój mąż miał klapki na oczach albo jak był z samego rana to jeszcze nie zdążyli wszystkiego wyciągnąćGosia wiesz byłam dzisiaj w tesco no i była ta promocja na pieluchy były na pewno 3,4,5 i aż sprawdzałam wszystkie w cenie 79,90zł trójek było 150 sztuk.
no to się wkurzyć można1 paczka 3jek i jedna 4rek była
ja z kolei liczę że moje będzie odwrotne dziecko i będzie ładnie wszystko jadłPatryk zjadał wszystko co miał podane to teraz mam odmiane, niestety![]()
Ciężka decyzja. Na pewno tam będzie lżej finansowo nie będzie trzeba się szczypać z pieniędzmi, dla dzieci lepszy start do tego są małe więc szybko się zasymilują, ty jako kosmetyczka świetnie sobie tam poradzisz. No ale też wady tęsknota za rodziną, jednak ciągnie do Polski. Jedno co wiem na pewno na dłuższą metę nie może być tak że jedna osoba za granicą a druga w domu, bo to żaden związek.Caly czas zastanawiam sie nad tym wyjazdem nie wiem co robic czy warto wszystko tu porzucic aj szkoda gadac....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość