gosia888 Z okresem nijak..... bolało, dwa dni plamienia i teraz czysty sluz.
Co do gardla to ....... do plukania woda z sola, woda+polopiryna, szałwia, sok z czerwonego surowegoo buraka - super.
no właśnie to miałam i psikałam a dzisiaj dziwne ale dużo lepiej tylko rano wstałam z taką chrypką od kaszlnięciaGosia mi największą ulgę na gardło przynosi tantum verde w aerozolu.
Gosia dokładnie tak jak piszesz. To są te tańsze pampersy, bez gumek.netto nie mamy, a po za tym te sleep and play chyba nie mają tych ruchomych pasków prawda? A bez tego mi się Tomek przesikiwał ciągle.
Tylko że Tymek niby pije z niej. Ale jakaś czerwona jest w tym mniejscu gdzie boliGosia oby przeszło szybkoJa też tak raz miałam pomyliłam się i nie dawałam z jednej piersi Maksiowi i taki ból, ale przez sen przystawiłam do tej piersi Maks zjadł i przeszło
A jak Tymek nie chce to może laktatorem ściągnij.
albo gorący prysznic.Qanchita zrób cieply okład na ta pierś przed karmieniemto
trochę Ciebie rozumiem. Tomka urodziłam na 5 roku dziennych studiów w październiku, w lipcu się obroniłam i poszłam do pracy. I wtedy chciałam podobało mi się że wyszłam do ludzi ( Tomek miał wtedy 8,5 miesiąca) nie uważałam że to mało było ile z nim siedziałam. Teraz jest całkowicie inaczej. Gdyby nas było stać to bym wychowawczy wzięła. Cieszy mnie ten czas co siedzę w domu i z Maksiem i Tomkiem i do pracy mi nie śpieszno. No ale w lotka nie wygrałam więc do pracy będzie trzeba wracaćWam,ze jestem taka troche rozdarta bo z jednej strony bardzo chce byc w domu z małym,a z drugiej tak bym chciala wrocic do pracy..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość