że co?A dzisiaj rekord spala do 8:30 od 19:50!!
no chyba z pobudkami skoro piszę że tak często się budzi. Maks tak spi w nocy 12h tylko co z tego skoro non stop są na cycki pobudki. Ale myślę ze jak kaszę wprowadzę to chociaż trochę się poprawiże co?![]()
![]()
Tak ciągiem bez pobudek? Co jej dałaś?
mnie szpinak odrzucaWiele dzieci już przez sam kolor odrzuca takie jedzenie.
O matkona obiad zjadł duży talerz zupy ogórkowej i talerz kopytek z cynamonem i cukrem. po godzinie umierał z głodu to mu naleśniki zrobiłam z dżemem i zjadł 7z owoców wczoraj jabłko, gruszka, banan, do tego dwa danonki, bułka, lubiś. no mówie wam on wciąż głodny jest
![]()
Ja od początku serwowałam Joli codziennie owoc i jogurt...jedno na lancz (tak z polskiego ;) ), drugie na podwieczorek. Wiadomo że teraz jak mała starsza i cwansza to troszkę to żywienie nam się zaburza bo są jeszcze słodyczePatryk tak lubi owoce wszelaki i wode do picia - jestem z tego dumna ale powiem wam że to kwestia nauczenia go bo on od małego nie ma dnia bez min. dwóch owoców i woda głównie do picia![]()
a jak dodałas te kaszę??osobno gotowałaś na wodzie i zmieszałaś, czy jak?dziś dostała słoiczkowe danie ziemniaki ze szpinakiem i dodałam kaszki manny troszk
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość