Gosia zdarza się ze karmię gdzieś po drodze wywalam cycocha i tyle ale ostatnio śpi cały czas na spacerze i właśnie jak wracałam do domu to dosłownie 2 minuty przed doemem tak sie rozpłakała z głodu ale już się nie zatrzymywałam bo w domu lepiej poje a zawsze spaceruję z koleżanką któa ma dziecko o miesiąc młodsze :) zresztą pokaże Wam coś3h nic nie je Kaja? Nie boisz się że na syrenie będziesz musiała wracać czy po drodze gdzieś karmisz?
ale to miałaś takie zalecenie bo mi lekarz powiedział ze wszystko jest super z bioderkami i nie mówił nic bo ze wszystko OK o kontroli a na druku napisane ze kontrola po 4 mscRobiłyście już drugie usg bioderek? My idziemy 6 grudnia
czyli idziesz tak? U nas też wszystko w porządku ale to standard u nas 2 usg. Miałam się zgłosić 3 miesiące po tamtej wizycie. Z Tomkiem tez miałam dwa razy przyjść.a na druku napisane ze kontrola po 4 msc
Pałąk fajny...a to na łóżeczko czy na wózek?taki pałąk mi się podoba
karuzeli nie chcę kupować.
jak sam siada to nie jest za wcześnie. No i brawa dla niegoChyba trochę za wcześnie na sadzanie
Robiłyście już drugie usg bioderek? My idziemy 6 grudnia
U nas w domu mały często domaga się karmień ale jak jesteśmy poza domem to nawet do 4 godzin mi dociąga bez karmieniagosia888 pisze:3h nic nie je Kaja? Nie boisz się że na syrenie będziesz musiała wracać czy po drodze gdzieś karmisz?
Gosia zdarza się ze karmię gdzieś po drodze wywalam cycocha i tyle ale ostatnio śpi cały czas na spacerze
no właśnie na wszystko, i na wózek i łóżeczko i nawet fotelik samochodowy. Może rzeczywiście popatrze czy to czy jakaś zabawka do wózka.Pałąk fajny...a to na łóżeczko czy na wózek?
rzeczywiście a jaka długa ta najmniejsza.a Kaja i ta najmniejsza to strasznie podobne do siebie
u nas w dzień już coraz rzadziej je. W nocy nadrabia haha. A co do spacerów ja zauważyłam że go drażni że ręce ma unieruchomione. Jak łaziłam po galerii i wtedy ręce miał wolne to taki zadowolony bo lubi czymś się bawić albo chociaż piąstkę do buzi a tak to nie może.U nas w domu mały często domaga się karmień
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości