obiecuje poprawę i że juz tak nie zniknęKasiala nie znikaj już nam tak

obiecuje poprawę i że juz tak nie zniknęKasiala nie znikaj już nam tak
Jolka też zaczynała od jabłuszka. A Tymek je jak opętany więc myślę że zgarnie wszystko co Mu się pod nosek podsunieQanchita no tak jabłuszkiem nie... a pweidz nie boisz ise że mały bbędzie nie chętnie ważywka zacinał skoro zaczynasz od owoca? z reguły owoce są smaczne a ważywka troszku mniej![]()
U nas dokładnie to samo! Rajtuzki i body, jak chłodniej to jakaś bluza i spodnie na to.u mnie tak samo są nocne i dzienne ubrania. Na noc pajace/śpiochy lub rampersy. A na dzień body bluzeczka i rajstopy. Więc takie nie strojeniedresów ma sporo ale nie zakładam bo za ciepło na rajstopy a wolę tak niż na skarpetki. Więc taki rajstopowy chłopak
a Przebieram go zawsze przy zmianie pieluszki nocnej.
oby już nie było potrzeby wtedy na wizytęumówiłam się do dermatologa na najbliższy wolny termin 19 grudnia
może też skok rozwojowy?Nic mu nie pasowalo,bujaczek nie,mata nie,siedzenie na kolanach nie,lozeczko nie tylko noszenie tak. I tak buczal do wieczora...padnieta bylam...
nie chcę bo bym musiała tańszą a ona z bardzo bogatej rodziny to na pewno dostanie lub kupi sobie taką z górnej półki.a moze mate byś jakąś kupiła tańszą
powiem Ci tak fajna zabawka ale nie wiem czy się sprawdziA co myślicie o takim przytulaku?
nie możnaA teraz można juz linki wstawiać na forum bo kiedys nie można było...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość