Ja tam w to nie ingeruję, jak będzie miał chodzić to będzie. Ale poza dwoma guzami jak zaczął się podnosić to teraz spokój. Jakoś teraz tak upada, że nic sobie nie robi. Ja go nigdy nie asekuruję, więc może też trochę mniej odważy i jak próbuje wstać przy czymś mało stabilnym a czuje, że nie da rady, to rezygnuje. Całe szczęście dostęp do schodów ma ograniczony drzwiami, ale mamy taki jeden stopień jak wyjdziemy z kuchni to z nim świetnie sobie radzi, gorzej ze zejściem bo jednak ciągle pierwsza idzie głowa.binius widząc z jaką predkością Cezary opanował chodzenie przy meblach pewnie już do nowego roku będzie sam dreptał
hihi mój to za odważny jest, bo poszliśmy kiedyś do sąsiadki, co ma 2 i 4 latka.. to ten najlepiej by za nimi biegał, a tamci wzięli spakowali zabawki i poszli do innego pokoju co by się nie dzielić a u nas to oni siedzą przy mamie bo boją się Piotrkabo jak wcześniej widział się z tą panną 11-miesięczną to cały czas spędził u K. na kolanach bo się jej bał.
wiesz, na zdjęciu to każde dziecko jest aniołeczkiem, a za uszami to wszyscy swoje mająna takiego aniołeczka uśmiechniętego wygląda.
my ostatnio tak mamy- tydzień sielanki- super nocek, uregulowanego dnia i tydzień wywalony do góry nogami z małym ciągle na rękach... no ale tak jest jak wychodzą 4 zęby od razywiec nie dziwie sie ze ma kiepski humor.
miał rzadkie kupy i obszczypany tyłek, że myślałam, że coś się szykuje ale narazie nic nie widać[/quote
my tak mieliśmy parę dni temu... tydzień wcześniej nie było nic widać, a wtedy 2 rzadkie kupki, marudził strasznie, plus katar i ślinotok- patrzę a tu dwójka na wierzchu już
kamuflaż opanował do perfekcji czasem i ja sie na te oczka nabieramdzwoneczek ja nie mogę uwierzyć, że z Patryka to taki mały "terrorysta", na takiego aniołeczka uśmiechniętego wygląda.
szkoda mi bardzo Piotrusiazęsto jest przeziębiony, prawdopodobnie alergia, ale na testy za wcześnie
a Piotrek dziś sam stanął w łóżeczku, co prawda stał jak baletnica, ale stał
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość