mnie księgowa rozliczała za 50zł więc nie pomogę. Ale na forum muratora ludzie bardzo pomagają bo oni non stop coś rozliczają. Kiedyś czytałam tam.Próbuję rozliczyć sobie VAT z tytułu remontu mieszkania
u mnie kojec leży na strychu po siostrzenicy prawie nowy bo siostrzenica nie chciała w nim siedzieć.a na swieta kojec
wiesz ale to dużo zależy od charakteru dziecka. Ja bałam się właśnie że Tomek będzie niewdzięczny bo zawsze tyle zabawek dostawał i w pokoju ma multum tego a on z każdej drobnostki potrafi się cieszyć, z kolei znajoma ma synka co mu niewiele kupuje to on jak wpada do Tomka to mu podkrada zabawki więc jak widać nie zawsze tak jest jak u Twojego szwagra. Zresztą jak ze wszystkim trzeba znaleźć złoty środek.a zawsze obiecywalam sobie,ze moje dziecko nie bedzie mialo zbyt duzo zabawek bo potem nie bedzie doceniac jak dostanie kolejną
a właśnie apropo zabawek jak urządzę Maksia pokój bo teraz jest syf wszędzie bo musiałam Tomka zawieźć na basen i nie dokończyłam sprzątania to biorę się za Tomka pokój i tam wywalam zabawki na strych którymi się nie bawi. Bo w pokoju ma masakrę