czyli aż pół kilo to ubranka były? A jaki długi jużMał zaszczepiony - ma juz 78 cm i 7 kg

czyli pierwsze ząbki na wątku??? Oby szybko wyszłyPodobno ząbki już są tuż pod dziąsłami że patyczek o nie stuka więc czekaja nas teraz ciezkie dni :-(

czyli aż pół kilo to ubranka były? A jaki długi jużMał zaszczepiony - ma juz 78 cm i 7 kg
czyli pierwsze ząbki na wątku??? Oby szybko wyszłyPodobno ząbki już są tuż pod dziąsłami że patyczek o nie stuka więc czekaja nas teraz ciezkie dni :-(
czyli aż pół kilo to ubranka były? A jaki długi jużMał zaszczepiony - ma juz 78 cm i 7 kgjakie ubranka nosicie?
czyli pierwsze ząbki na wątku??? Oby szybko wyszłyPodobno ząbki już są tuż pod dziąsłami że patyczek o nie stuka więc czekaja nas teraz ciezkie dni :-(![]()
![]()
Maks mnie uwielbia gryźć powyżej nadgarstka tak się wbija. Ale zębów jeszcze nie widać ani żeby się coś szykowało.Marcin wlasnie mnie ugryz ł w nos i czuć,że już bardzo twarde ma dziąsła bo bolało jak cholera
widzisz a tak się bałaś. A Kajcia super śpia po dentyscie OK nie bolało
tak :) i u Nas się sprawdza co prawda trochę to zmodernizowałam w kierunku mojego dziecia ale trzymam się głównej zasady ze zasypia w łóżeczku i głównie bez mojej pomocy i nie podchodze na każde jej jąkniecie i powiem Ci Gosia że jestem tak super wyspana przez to ze ostatnio to ze 2 msc temu taka byłamto cały czas korzystasz z rad tracy hogg?
Mówisz że ta kula hula taka świetna? Mój tata pyta co chcemy dla Tymka pod choinkę to może Mu podpowiem. Tylko ile może być w domu tych zabawekKaja lubi na niej leżeć ale też lubi ba samym kocu i do tego hula kula i ona jest cała szczęśłiwa![]()
Gosia u nas się super sprawdza naprawdę Kajka jest tak nią zafascynowana ze głowa boli no jak ja tylko pokazę to juz się cieszyMówisz że ta kula hula taka świetna?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość