Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

13 gru 2012, 10:32

mimo ze teraz mieszkam na parterze chcialam na malych kolach bo na pompowanych ciezki jest i potem trzeba wymieniac na malutką spacerowke a tu juz od razu mam spacerowke ktora wazy 6 kg:) ... a mialam implasta boldera z Klaudia to z 1 piera zeszlam ale wejsc nie dalam juz rady 20 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 10:38

my na szczęście mamy w bloku windę, więc ja nic po schodach nie muszę nosić.
wejście też mam do bloku takie, że nie muszę z podjazdu dla wózków korzystać, tylko od strony piwnic sobie wchodzę, zjeżdża winda i jadę do domku. więc tym się nie przejmuję.
ja wiem, że chcę pompowane koła, bo wstrząsy dzidzia są wtedy niestraszne i chcę skrętne kółeczka z przodu, bo wygodne to cholernie. miałam z Tobikiem takie nie skręcane i na koniec mnie cholera brała jak musiałam manewrowac całym wózkiem :(

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 10:40

ja tez mialam nie skrecane tragedyja! te są skręcane wiec fajnie i na spręzynach są gumowe amortyzatory wiec nie powinno dzidzi skakac w wozeczku:) bardzo mi sie podoba ten wozek chociaz tez myslalam ze bedzie tandeta okazalo sie z enie

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 10:43

ten, co ja go wyżej pokazywałam, to ma i skręcane koła, i amortyzatory, i da się wpiąć w razie co fotelik w stelaż, więc nie będę musiała tachać nosidełka w ręce ze szpitala, tylko wepnę w stelaż i idę wygodnie ;-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 10:45

ten, co ja go wyżej pokazywałam, to ma i skręcane koła, i amortyzatory, i da się wpiąć w razie co fotelik w stelaż, więc nie będę musiała tachać nosidełka w ręce ze szpitala, tylko wepnę w stelaż i idę wygodnie ;-)
ja tez:D a najbardziej ciesyz mnie baza do samochodu nie musze odpinac fotelika i znow przypinac pasami aby jeden guzik od bazy i wychodzi fotelik a baza jest zamontowana pasami:)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2012, 10:45

nasz ma właśnie pompowane i skrętne z przodu :),
my mieszkamy na 2 piętrze, ale wózek wstawać będę do piwnicy, mniej schodów ;)

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 gru 2012, 10:55

ojej ja mam problem z wyborem wózka, szukam szukam i żaden jakoś nie spęłnia moich wymagań. Też zależy mi na dużych pompowanych kołach, bo mieszkamy w lesie bez drogi, tzn z drogą, ale taką leśną, dziurawą...
A ja czuje mojego maluszka, już wiem kiedy śpi, a kiedy fika :) Nie są to typowe kopy ale bulgotki, a wczoraj były tak wyraźne, że aż z podniecenia miałam motylki w żołądku i w gardle i już wiedziałam, że to moje małe :) i też np wczoraj zrobił się lekko twardy brzuszek, Nie wiem czy brać te bulgotki za ruchy już, czy czekać na kopniaki :) A jak było u Was?

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2012, 12:16

ziolo mi też się nie podobają trójkołowe, ale to Wam mam służyć :ico_oczko: ,
my mamy jeszcze wózek, który miał Szymek - X-lander, jest w dobrym stanie i nie mam zamiaru kupować nowego
Mnie podobac wizualnie sie podobają ale dla mnie nie są fajne ,źle sie mi prowadziło taki wózek ,kiedyś mało brakowało bym dziecko wywaliła.
My tez mamy po Lili x-landera i jestem strasznie zadowolona.Duuuże koła,przednie skrętne.No cięzki ale ja nie mieszkam w bloku tylko w domu i mi to nie przeszkadzało.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 gru 2012, 12:52

bulgotki są z początku, bo dzidzia jeszcze mała i ma dość miejsca na fikanie. z czasem zobaczysz, że zaczniesz czuć wypychanie w różnych częściach brzucha i to już będą dość mocno odczuwalne kopniaki. są słodkie ;-) nie da się tego z niczym innym pomylić.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 gru 2012, 12:58

Witajcie
Ja dzisiaj mialam z rana przezycia. Jak wyszlismy z domu Oli przewrocil sie I spiczasty kamien wbil mu sie do czola. Od Razu maz po karetke zadzwonil. Masakra. Juz jest ok. Jestesmy w domu. Oli tylko taki spokojniejszy niz zwykle.

Co do wozka to ja sama jeszcze nie wiem. Chce zeby lekko sie pchalo, dzidzi bylo wygodnie, zebym po prostu nie meczyla sie przy dlugich spacerach. Podobaja mi sie te polskie wozki z duzymi kolami jak donatka pokazywala, ale u nas takich nie ma. Na szczescie mam sporo czasu zeby sie zastanowic I szukac. Ja czesto widze jak u nas po parku biegaja mamuski z takimi wozkami. Wszedzie z nimi mozna wjechac nawet Na lesne sciezki, a takie tez u nas sa.

Przechdzilam dzisiaj kolo rynku no I sie powstrzymac nie moglam I kupilam taki zestaw ubranka dla niemowlaka.
I jesCze taki ciuszek dla starszego maluszka.

Ja czasami czuje takie bulgotanie w brzuchu. Czy mozliwe zebym cos czula w 8 tygodniu

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”