misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

14 gru 2012, 22:08

Matko kochana ja cie uduszę.Uwielbiam kocham ubóstwiam ruskie a ty mi tu smaka robisz.
wybacz mi kochana,nie wiedziałam :ico_sorki: :-)

Ja również uwielbiam ruskie,wszystko bym za nie oddała :ico_sorki:
czekam na pozytywne wieści od lekarza :ico_sorki:

dziewczynki jak się czujecie?
tibby niunia jak się czujesz? brzus sie mały pokazuje?

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 gru 2012, 01:19

Witajcie
Ja Juz mam za soba rozmowe z kierowniczka. Pogratulowala mi. chyba byla troche w szoku. Byla wsciekla o to, ze we wtorek nie bylam w pracy. Powiedziala, ze moge pracowac po nowym roku Na pol etatu I zebym to przemyslala. Ja sie chyba nie mam nad czym zastanawiac, bo nie ukrywam, ze chcialabym pracowac, a pol etatu to chyba dobre rozwiazanie.
Nie wiem czy wiecie, ale w Anglii jest zwyczaj dawania nauczycielom prezenty Na boze narodzenie. Ja jestem wychowawca corki kierowniczki. Dostalam dzisiaj od niej dwie koperty z zyczeniami. Dolaczone do nich byly pieniadze lacznie £70 to jakies 350zl. I pisalo jeszcze gratulacje I ze to wspaniala wiadomosc, ze jestem w ciazy.
Wogole to przynioslam do domu tyle czekoladek, bombinierek. Nawet przynioslam spory kawalek torta. Po pracy bylismy Na kolacji w restauracji.
A rano dzisiaj dzieci mialy wystep I spiewaly. Moj Oli tak ladnie spiewal. Bylam z niego bardzo dumna. Tylko, ze ja bylam mama I przedszkolanka w jednym ;) moj maz zrobil duzo zdjec.
Az ciezko uwierzyc, ze Oli Juz jest taki duzy I samodzielny.

szkieletorek prosze daj znac jak po wizycie u lekarza. 22 to dosc pozno jak Na wizyte.

Dobranoc

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2012, 10:13

witam :)

dziś pospaliśmy do 8, ja jeszcze w piżamie, muszę skoczyć na małe zakupy :ico_oczko:

ziolo super, że Twoja kierowniczka tak dobrze to przyjęła i się zachowała :-) : gratulacje, kartki, pieniążki, bombonierki, pół etatu super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , z Towoich opowiadań myślałam, że zołza z niej :ico_haha_01: ,a tu miłe zaskoczenie,

miłego weekendu! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 gru 2012, 10:56

donatka26 tez myslalam, ze to zolza, a tu prosze ;)
Dzisiaj sobota. Troche mam zajec Na dzisiaj.

Milego dnia

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

15 gru 2012, 11:49

Dziewczynki niestety nic z tego.
Dzidzia sie nie rozwija od 5 tyg a powinna mieć według obliczeń z okresu 10 tyg.
Mój gin powiedział że niestety tak jak z poprzednia ciążą od samego początku byłam na masie leków sinych by utrzymać ciąże i potem tez były problemy to tak samo mogło być tu że po protu nie byłam od początku na lekach i nie utrzymało się dzieciątko.
Jest kochany bo bardzo był miły jak zawsze i mówił że jest mu bardzo przykro.
Teraz przynajmniej wiem że bez jego pomocy będzie ciężko.Na razie zajmie sie mną by to doprowadzić do końca a potem pomoże nam zajść.
Ja chodzę bardzo przybita i ciągle płacze bo to było moje marzenie by mieć dzidzi w lecie i ze taka różnica byłaby miedzy dziećmi.
Ciężko mi bardzo.W domu nie mówiłam jeszcze bo nie czuje sie na silach .Jak dojde do siebie to powiem .

Wam i waszym dzieciaczkom zycze zdrówka ,cudownego porodu itd
Nie będę do was zaglądać bo to niebylo dla mnie mile wiedziec ze gdyby bylo dobrze to bylabym juz na tym etapie .

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 gru 2012, 12:39

szkieletorek jest mi bardzo przykro. Kochana zycze Ci zebys szybko doszla do siebie. Jestem pewna, ze niedlugo bedziesz miala cudowne malenstwo.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 gru 2012, 13:48

strasznie mi przykro. prawie się popłakałam. rozumiem i szanuję decyzję o nie wchodzeniu do nas na wątek. trzymaj się kochanie ciepło. niedługo będziesz się cieszyć i ty kolejną ciążą. ściskam wirtualnie!

misiu, u mnie ok. męczy mnie zgaga. buzia moja nie jest za piękna. co chwilę widzę jakieś wypryski, czy przesuszoną cerę... mam dość swojej buzi. nie podobam się sobie. Brzuchol rośnie. Jest mniejszy niż twój z poprzedniej fotki, ale widać go, jak założę cos obcislego. ale właśnie czytałam, że druga ciążą szybciej się ujawnia.
zioło, fajnie postąpiła kierowniczka. skoro uważasz, że pół etatu cię zadowoli, to oczywiście przyjmij ofertę. Zawsze to dodatkowe pieniążki, a przy drugim dziecku się z pewnością coś przyda. a i będziesz miala zajęcie jakieś dodatkowe.

ja dziś robię pierogi dla mojej babci na święta. na obaid potrawka z kurczaka z groszkiem i marchewką, a na deser robię drożdżóweczki z budyniem :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2012, 13:59

szkieletorek przykro mi :ico_sorki: , trzymaj się kochana :ico_pocieszyciel:

u nas dziś ciągle pada deszcz, byłam na zakupach i u mamy,

zaraz będę robić placek 3-bit, bo naszła mnie ochota :ico_oczko:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2012, 14:02

co chwilę widzę jakieś wypryski
ja też ich mam coraz więcej :ico_olaboga:
ale widać go, jak założę cos obcislego. ale właśnie czytałam, że druga ciążą szybciej się ujawnia.
u mnie tak samo i chyba coś w tym jest, że w 2 ciąży szybciej staje się widoczny :-)

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 gru 2012, 16:50

Witajcie
Ja dzisiaj bylam Na zakupach, bo chcialam sobie cos nowego kupic do Polski. Nimi trafilam Na wyprzedaz w gapie. Spodnie za jedyne 50zl no I jeszcze pare innych rzeczy. IDE sie zaraz pakowac. Taksowke zamowilam Na 3rano. Alez ja bede spiaca. Mam nadzieje,ze bede spala z Oli w samolocie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”