Malgorzatka witaj wsrod

fajnie ze do nas dolaczylas
misia musisz wiecej pic wody! a nie herbaty. wtedy nie bedziesz miec moze az takich problemow z wyproznieniem sie. i jedz mniej czekolady bo czekolada tez powoduje zatwardzenia.
tibby super wiesci u Ciebie po wizycie

bardzo sie ciesze
Ja tu jestem tylko raz na dzien przepraszam ale ostatnio mam rece pelne roboty. ciagle cos zapominam kupic i trzeba latac do sklepu

ostatnio wzielam sie za pieczenie ciasteczek na swieta i jak juz stanelam to zrobilam az 3 rodzaje

rogaliki z marmolada, cynamonowe i takie francuskie. wczoraj lepilam pol dnia uszka. zamrozilam sobie i potem tylko juz na gotowe wyciagne

dzisiaj znowu sie wybieram na male zakupy bo znowu czegos mi brakuje

u mnie dzis bardzo mrozno brrrrr....... rano jak bylam z pieskiem na psacerze to strasznie zmarzlam mimo ze bylam cieplo ubrana jak eskimos. poza tym to sie jakos nic ciekawego nie dzieje. brzuszek sie robi coraz wiekszy i twardnieje coraz bardziej. z wyproznianiem sie to u mnie ostatnio tez coraz ciezej jest ale jakos daje rade... bywalo gorzej wiec nie moge narzekac. odliczam juz powoli do wizyty bo strasznie sie doczekac nie moge. jeszcze cale 2 tyg. (3 styczen) i dowiem sie co u mojego maluszka. poprosze mojego gin. albo w sumie moze sam mi da skierowanie na USG bo chcialabym zobaczyc swojego maluszka.