Serdeczne Gratulacje dla Kasi  :ico_prezent:  :ico_prezent: i teraz szybkiego powrotu do domku wraz z Filipkiem,I duzo zdrowka dla malenstwa i mamusi!!!
 Serdeczne Gratulacje dla Kasi  :ico_prezent:  :ico_prezent: i teraz szybkiego powrotu do domku wraz z Filipkiem,I duzo zdrowka dla malenstwa i mamusi!!! Ale od tygodnia boli mnie tam na dole tzn podwozie, jak siadam na toalete to mam wrazenie ze wszystko mi wyleci za chwile
  Ale od tygodnia boli mnie tam na dole tzn podwozie, jak siadam na toalete to mam wrazenie ze wszystko mi wyleci za chwile    na szczescie w piatek wizyta u poloznej wiec podpytam czy to normalne,one oczywiscie tam nawet nie zajrza,ale moze jak cos powiem to sie zainteresuja?!
  na szczescie w piatek wizyta u poloznej wiec podpytam czy to normalne,one oczywiscie tam nawet nie zajrza,ale moze jak cos powiem to sie zainteresuja?! 

chyba, że czyjeś imieniny.
 chyba, że czyjeś imieniny.No to jednak lepiej byc pod obserwacja, amoze akurat tak Ci sie uda ze jeszcze urodzisz przed wigilia! w koncu to jeszcze 3 dni. Daj znac co Ci powiedzieli po badaniach!Cisnienie mi skacze na wlasne zyczenie wczoraj chialam wyjsc ale nie bo maly ma tetno przyspieszone.... Zaraz ide na badanie jest moj lekarz na.oddziale

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość