martalka wszystko ok ...wiesz... ja tez wypowiedzialam swoje zdanie I good ... nie obrazilam sie o nic bo nie mialam zadnego powodu ... kazda z nas ma swoje zdanie I szanujemy to :) tak w ogole to wiesz.. to moje pierwsze dziecko I jeszcze popelniam bledy ale chyba daje sobie rade
kingoza Patryk to moje drugie dziecię i nadal popełniam straszliwie duzo błędów . Nie martw sie tym, uczymy sie jak być dobrym rodzicem przez całe życie,
ryba super zuch z Szymka
Chwalę się, dojechała do nas dzisiaj choinka. T
u nas też a nawet dwie jedna będzie stała u nas, druga u mojej mamy na dole , jutro ubieramy
biniu - no wlasnie Szymek najczesciej jak mowi mama,to wlasnie jak cos chce,ale dobre i to :) A siedziec sam stabilnie wciaz nie siedzi - chyba jakis maly inteligent mi rosnie :)
A choinka juz u nas ubrana od poniedzialku,Andrzejek tak prosil,ze kupilismy i juz ubralismy :) Powiem wam,ze swieta bez dzieci,to chyba do bani by byly,tzn od kiedy mam dzieci,zwlaszcza Andrzejka w tym wlasnie wieku - to jakos tak fajnie jest - on bardzo wierzy w swietego mikolaja,przezywa,dopytuje,oczekuje - super !
Helllo co u was ? dawno mnie nie bylo !! mala rosnie jszcze sama nie siedzi alejuz tuz tuz mowi baba ibije brawo..w sumie to ona bardziej stawac chce niz siedziec
Dlugo mega dlugo mnie nie bylo...ale po 1 myslam ze znaje emiala starego ale sie nie udalo:( i musilam nowe konto zalozyc....po 2 przez ostatnie Miesiace nie za dobrze sie czulam nie:(
ale z dobrychy wiesci:) to czuje ze jestem w ciazy....bd robic Test w SWieta;)
i zyczonka;)
Dziś Świąteczny czas
Dzwony biją w las
Mały karpik się uśmiecha
Wnet na pierwszą gwiazdę czeka
Uszka dziś się przysłuchują
Jak kolędę podśpiewują
Barszczyk pięknie jest czerwony
Zaś jak zwykle zawstydzony
Zdrowych Ciepłych i Pogodnych
Życzę wszystkim Świąt Radosnych