moja
10.07 (ja jednak obstawiam że wyjdzie później

)
a dontaka z tego co widzę, to rodzi 6 dni przede mną, czyli wychodziłoby chyba 04.07 ale nie chcę zgadywać.
u nas spokojne przygotowania. rybka po grecku się dusi, bigos gotowy w zasadzie. dziś jeszcze krokiety i galart i na dziś koniec.
ostatni prezent dla mojej mamy kupił dziś mój M. więc ta sprawa choć w 100% załatwiona.
jutro pieczenie słodkiego, więc chociaż jutro będzie słodkim dniem
ja w zabobony nie wierzę. nie przyjmuję do siebie zlych wiadomości. W ciaży z tobikiem już w 5mcu miałam łóżeczko kupione. Kompletowaliśmy całą wyprawkę totalnie od zera! Co miesiąc, lub jak była jakaś dodatkowa kaska coś sie kupowało dla dzidzi. Wózek kupiłam na miesiąc przed porodem, a i tak rodziłam po terminie. Teraz mam w planach szykować wszystko sobie spokojnie od lutego. U nas to kwestia będzie kosmetyków tylko, bo reszta jest. I wózek, ale ten kupimy dopiero w czerwcu, bo musimy kaski odłożyć trochę na bok, bo chcemy na wiosnę kupić starszakowi łóżko większe (dla dużego chłopca!

), przerobić naszą szafę w pokoju i porządnie wymalować nasze gniazdko. Więc będzie co robić

Prać i prasować też będę dopiero w czerwcu. Teraz będzie fajnie, bo rano sie popierze, a wieczorem suche można szykować do szafy
Moja data (jeszcze nie potwierdzona przez lekarza) 28 sierpnia 2013.
Ja jestem z 29.08 więc może mi zrobisz prezent na urodziny