Oj ja ostatnio choruję na kamienną łazieneczkę jednak koszt jest kolosalny zrobienia jej właśnie w tym stylu może kiedyś :) Wygląda to przecudnie gdy jeszcze dodamy do tego pare przyjemnych akcentów :)
Kamień naturalny bym chciała :) ale no koszt spory zobaczymy może się skuszę ..... Tak na ścianach mi się podoba ale inne mebelki i oświetlenie - wygląda to świetnie!
Ja mam białe i czarne kafle, z przewagą tych pierwszych bo moja łazienka jest niestety dosyć mała. Czarne to jedynie element dekoracyjny. Mam poza tym dosyć duże lustro, żeby powiększyć optycznie przestrzeń.
Ja położyłam glazurę i tarakotę w kolorach szarości. zamontowałam białe podwieszane bidety i miski wiszące z serii Gapa firmy roca a wanny z firmy cersanit, które podświetliłam paskami ledowymi. No i oczywiście lustro z oświetleniem liniowym.
Moja łazienka w chwili obecnej wygląda tak, że z pewnością nie ma się czym chwalić, ale jesteśmy w samym środku remontu domu i na http://www.homebook.pl/inspiracje/lazienka znalazłam sobie idealną łazienkę. Będzie połączeniem białych kafli i wyposażenia z elementami drewna, które nada ciepła całemu wnętrzu. Będzie kabina bez brodzika, toaleta, umywalka w formie misy na szafce, duże lustro i małe półeczki na kosmetyki :))