moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: czy powiedziec szwagierce ze maz ja zdradza ?

26 gru 2012, 13:04

jedynie to moge powiedziec ze pisza oni miedzy soba I rozmawiaja potajemnie !!

ale czy to już zdrada?

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 gru 2012, 15:53

kingoza a jakim cudem dowiedziałaś się,że on ją zdradza i masz jej numer? najpierw poinformowałabym jego,że wiesz o całej sytuacji i niech się tłumaczy
jak sie dowiedzialam ? przed swietami przyjechal sam na kilka dni a zona byla u swoich rodzicow I calutki dzien pisal smsy - zdziwilam sie, bo nigdy ale to NIGDY on nie pisze sms'w .. zaczelam sie cos domyslac ... potem juz poszlo szybko ... raz zostawil telefon w laziece I zaczol zdwonic - zerknelam z ciekawosci I dzwonil numer podpisany imieniem Zoi - zenskie imie ...wyszlam z lazienki I mowi obojetnie ze ktos dzwoni , on wszedl zamkal dzrzwi I uslyszalam : czesc kochanie ! zglupialam ! zaczelam podsluchiwac - wiem, ze nie powinnam, ale wtedy bylam w szoku ...a on zaczol gadac teskty : kocham cie bardzo, uwielbiam cie, czy mialas orgazm :ico_szoking: 2 dni pozniej poszlam zaniesc jakies ubrania do jego sypialni I zostawil jeden ze swoich telefonow ... serce mi bilo ja szalone ...nie wiem co we mnie wstapilo I zajrzalam do jego wiadomosci ... :ico_puknij: 58 wiadomosci od niej typu czesc kochanie , czekam na ciebie , kiedy do mnie przyjedziesz !
kingoza pisze: jedynie to moge powiedziec ze pisza oni miedzy soba I rozmawiaja potajemnie !!
ale czy to już zdrada?
: chodzilo mi o to ze nie przylapalam ich na goracym uczynku a tylko ze, wiem o ich rozmowach !! na pewno sie spotykaja , czyt. wiadomosc wyzej o smsach

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2012, 14:24

hmmmm to faktycznie....
ale wiesz co ja bym i tak się chyba nie mieszała... trudno doradzić. Jeżeli coś to bym z nim otwarcie pogadała. Tylko nie przyznawaj się że czytałaś tylko np że ktoś go widział z inną kobietą albo coś w tym stylu..

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2012, 17:45

Tylko nie przyznawaj się że czytałaś tylko np że ktoś go widział z inną kobietą albo coś w tym stylu..
stop stop stop... ona zaczyna chyba cos podejrzewac... tylko nie wiem czy dobrze odczytuje jej sygnaly ... a moze to juz moja wybraznia plata mi figle :ico_puknij: ... wczoraj sie dopytywala gdzie wychodzi ... :ico_noniewiem: a u niej to juz dziwne bo zazwyczaj nigdy jej to nie interesowala ... awet to, ze codziennie wieczorami wychodzi I wrcac o 1-3 w nocy :ico_puknij:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2012, 00:16

Masakra..okropne to. Oby nigdy...

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2012, 12:57

heh ja tak reaguje na zdrade szwagra ... ciekawe jakbym zareagowala, gdybym sie dowiedziala ze moj maz jest niewierny ... chyba bym go :504: :612: na miejscu

naomi778
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

05 cze 2013, 23:04

To zależy jakie masz relacje ze szwagierką..Zdrada to poważna sprawa, nie wiadomo jak zareaguje, często żony są zaślepione i nie będą w stanie uwierzyć, że to prawda.. albo nie będą chciały dopuścić takiej myśli, ale postaw się na jej miejscu.. mnie osobiście gdyby mąż zdradzał chciałabym się dowiedzieć, nie wyobrażam sobie być nieświadoma...szczególnie w sytuacji kiedy osoby trzecie wiedzą co się dzieje. Dużo zależy czy osoba od której dowiedziałabym się jest zaufaną, a nie taką która mąci w życiu zamiast pomagać. Wtedy nawet jakby mówiła prawdę ciężko byłoby uwierzyć szukałabym od razu jakiegoś spisku. Z osobą która mnie zdradziła nie chciałabym mieć już nigdy nic wspólnego. Od razu powiedziałabym, że to koniec znajomości, szczególnie jakby to był mąż!!! dlatego lepiej powiedzieć, nawet jeżeli tej osobie zrujnuje ta przykra wiadomość całe życie.

Awatar użytkownika
betty
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

16 sie 2013, 14:55

Powinnaś z nim pogadać, że wiesz, postarszyć go i zmusić, żeby albo zerwał znajomość, albo powiedział o tym swojej żonie. Nie może być takiej sytuacji cały czas. Ty się lepiej w to nie wtrącaj. Zostaw to mu. To on jest facetem i to on musi to rozwiązać samodzielnie. Może po prostu zbłądził. Może mu się jeszcze wszystko ułoży (chociaż zdrada jest karygodna). Ja proponuję z nim pogadać. A i wcześniej powiedz o tym swojemu mężowi, żeby brat Ciebie potem nie oskarżał o zdradę z zemsty ;)

nanana
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

28 gru 2018, 20:19

Lepiej tego nie rob.

Wróć do „Być kobietą”