jedynie to moge powiedziec ze pisza oni miedzy soba I rozmawiaja potajemnie !!
ale czy to już zdrada?
jedynie to moge powiedziec ze pisza oni miedzy soba I rozmawiaja potajemnie !!
jak sie dowiedzialam ? przed swietami przyjechal sam na kilka dni a zona byla u swoich rodzicow I calutki dzien pisal smsy - zdziwilam sie, bo nigdy ale to NIGDY on nie pisze sms'w .. zaczelam sie cos domyslac ... potem juz poszlo szybko ... raz zostawil telefon w laziece I zaczol zdwonic - zerknelam z ciekawosci I dzwonil numer podpisany imieniem Zoi - zenskie imie ...wyszlam z lazienki I mowi obojetnie ze ktos dzwoni , on wszedl zamkal dzrzwi I uslyszalam : czesc kochanie ! zglupialam ! zaczelam podsluchiwac - wiem, ze nie powinnam, ale wtedy bylam w szoku ...a on zaczol gadac teskty : kocham cie bardzo, uwielbiam cie, czy mialas orgazm 2 dni pozniej poszlam zaniesc jakies ubrania do jego sypialni I zostawil jeden ze swoich telefonow ... serce mi bilo ja szalone ...nie wiem co we mnie wstapilo I zajrzalam do jego wiadomosci ... 58 wiadomosci od niej typu czesc kochanie , czekam na ciebie , kiedy do mnie przyjedziesz !kingoza a jakim cudem dowiedziałaś się,że on ją zdradza i masz jej numer? najpierw poinformowałabym jego,że wiesz o całej sytuacji i niech się tłumaczy
: chodzilo mi o to ze nie przylapalam ich na goracym uczynku a tylko ze, wiem o ich rozmowach !! na pewno sie spotykaja , czyt. wiadomosc wyzej o smsachkingoza pisze: jedynie to moge powiedziec ze pisza oni miedzy soba I rozmawiaja potajemnie !!
ale czy to już zdrada?
stop stop stop... ona zaczyna chyba cos podejrzewac... tylko nie wiem czy dobrze odczytuje jej sygnaly ... a moze to juz moja wybraznia plata mi figle ... wczoraj sie dopytywala gdzie wychodzi ... a u niej to juz dziwne bo zazwyczaj nigdy jej to nie interesowala ... awet to, ze codziennie wieczorami wychodzi I wrcac o 1-3 w nocyTylko nie przyznawaj się że czytałaś tylko np że ktoś go widział z inną kobietą albo coś w tym stylu..
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość