Wlasnie nie moj maz,tata,tesciu to mezczyzni sredniego wzrostu,moj brat jest jedynie dosc wysoki i brat mojej mamy No ,ale wiesz Marcinek teraz moze byc " wysoki",a potem pewnie zwolni tempoTośka_30 Duża dziewczyna~!
Madleine Czym ty tego Marcina karmisz?:) Tydzień starszy od Marysi a taki duzy chlopak. U was w rodzinie jest ktos taki wysoki?
wow ale duża. Ja myślę że Maksio może będzie miał tyle, ale niekoniecznie ja myślałam że będę mieć duże dzieci. Ja jestem bardzo wysoka, moi rodzice tak samo, z kolei Paweł średni 178cm teściowa niska bardzo a teść normalny. Tomek jest średni w Pawła się wdał no i Maks tak samo wychodzi średniaczek. A powiedzcie jak stopy waszych dzieci? Podobno duże stopy duży wzrost. Tomek zawsze miał małą stopę po Pawle, Maks widzę tak samomoja pociecha ma 71 cm i 7500 g
a byłaś z tym u lekarza? Wiesz moją siostrę od czasu porodu boli kręgosłup ona mówi że to po cesarce. Że tak na ogół boli bo mięśnie brzucha rozcinają i kręgosłup nadrabia za brzuch. Może spróbuj brzuch wzmocnić i małego mniej nosić.Krzyz mnie dalej tak boli...ehh nawet podczas snu...koszmar.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość