Mieszkam w anglii i dzieki in vitro jestem w ciazy!! i tu jest ono finansowane od rzadu!!! 3 cykle dokladnie. I jestem za to ogromnie wdzieczna!!!!!
i niech mi ktoś powie że jest na NIE
Mieszkam w anglii i dzieki in vitro jestem w ciazy!! i tu jest ono finansowane od rzadu!!! 3 cykle dokladnie. I jestem za to ogromnie wdzieczna!!!!!
joasiu ni mów tego głośno bo cię jeszcze tutaj....MONI wydaje mi sie ze ci zagorzali katolicy beda na NIE. a zwlaszcza te babusie co chodza na 6 do kosciola.
Wszelkie ankiety gazetowe nigdy nie są w dużym stopniu wiarygodne. Szczególnie biorąc pod uwagę takie codzienne gazety informacyjne jak GW. Jakikolwiek wynik by nie wyszedł, to oni przedstawią taki jaki będzie dla nich wygodny. Więc nie ma co mieszać tego z rządem (choć i ja jestem wobec niego nieufna), bo to nie oni zlecają przeprowadzenie takiej ankiety gazecie. Jak rząd coś interesuje, to zgłoszą się do odpowiednich instytutów badających opinię publiczną.posżło, choć kurka serio nie wierzę, ze to coś da, robią głosowania, ankiety a potem ściema, że to my tak wygraliśmy, albo jestem tak nieufna co do naszego rzadu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość