Oj to i ja zajrze -możeWychodzi, że przez same wchodzenie na wątek wiosenny-letni można wpaść. Co ty Tibby na to. Czytam sobie od początku wątek i taką zależność zauważyłam
Oj to i ja zajrze -możeWychodzi, że przez same wchodzenie na wątek wiosenny-letni można wpaść. Co ty Tibby na to. Czytam sobie od początku wątek i taką zależność zauważyłam
potwierdzam.Z tego powodu też ciesze się, to Małgorzatka mi miejscówkę zagrzała. Wychodzi, że przez same wchodzenie na wątek wiosenny-letni można wpaść. Co ty Tibby na to.
O kurczę, ja też tam zaglądałam - i co teraz?Wychodzi, że przez same wchodzenie na wątek wiosenny-letni można wpaść.
wy mnie nie straszcie... bo ja moderuję tamte wątkiO kurczę, ja też tam zaglądałam - i co teraz?Wychodzi, że przez same wchodzenie na wątek wiosenny-letni można wpaść.
Martyny rocznik ma jeszcze prawo wyboru. I my zostajemy przy zerówce, mamy ją w przedszkolu jest to po prostu grupa 6 latkówMoni wszystkiego najlepszego dla Martynki 6 lat, to teraz jak to jest - zerówka czy pierwsza klasa?
jA też zaglądałam - nawet napisałam. Mam nadzieje że dziewczynki prześlą jakieś pozytywne fluidyO kurczę, ja też tam zaglądałam - i co teraz?
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość