Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

Re: wiosna-lato 2013

10 sty 2013, 17:32

Już jestem. Przepraszam, że dopiero teraz piszę. Jestem z wizyta u ginekologa bardzo zadowolona. Lekarz pobrał posiew bakteriologiczny zalecił branie leków oraz zrobił usg i jestem w szoku, bo był widoczny już pęrzechyk ciążowy. Zalecone mam odpoczywanie, więc większość moich postów będzie z komórki. Za literówki z góry przepraszam. Kolejna wizyta za 2tyg i wtedy pewnie już serduszko zobaczę.

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2013, 18:04

jenny ty wiesz ze trzymam mocno za ciebie,bardzo sie ciesze,teraz bedzie dobrze...musi......ja to wiem.....

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2013, 18:12

jenny, cudowna wiadomosc. Trzymam za Was mocno kciuki ! Odpoczywaj i dbaj o siebie.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2013, 19:53

jenny super wieści :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

10 sty 2013, 21:02

witam dzisiaj :-)
hej dziewczynki.
Wpadam do was bo podobno na tym wątku zarażacie :ico_ciezarowka: :-)
starasz sie o kolejne? .
Tak , ale coś nam nie wychodzi :ico_placzek:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2013, 22:13

hej kochane
Nie wchodziłam od rana bo dopiero co wrócilismy z mężem z miasta,jakos nas tak wywiało i pochodziliśmy sobie w końcu wspólnie po sklepach poszlismy na obiadek i tak zleciało,potem kolezanka przyszła i dopiero poszła,dzień udany,ale cos mnie gardło boli od rana więc mleko z miodem bleee,rutinoscorbin,cherbatka z rózy i maliny,tran,witaminy i syrop prenalan dla kobiet w ciąży aa i jeszcze chlebek z czosnkiem,mam nadzieje,że sie to nie rozwinie :ico_sorki:

Tibby suwaczki 3 zmienione o płeć,ale chciałam powstawiac fajne takie stupki,ale cos szwankuje forum i nie mogę teraz chciałam anade zmienić na dziewuszke i tez nie moge :ico_zly:
i brawa dla Tobika baaardzo mąry chlopczyk i jak szybko pojmuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Małgorzatka skarbie duzo zdrówka kochana :ico_sorki: na pewno nic maluszkowi nie jest i trzymam kciuki za wizyte :ico_sorki:
musimy się kurować,
zdrówka również życze :ico_sorki: u nas również szaro buro i ponuro,raz śniego raz deszcz :ico_noniewiem:

jenny1983 tak sie ciesze kochanie :ico_sorki: teraz baardzo dbaj o siebie i maluszka i trzymamy kciuki bardzo mocno za Was,ale jak to mozliwe,ze juz widać pęcherzyk? :ico_szoking: tosz to szok :-)

lala wyjdzie wam kochana,jescze troszke cierpliwości i bedzie dzidziuś :-D

A mi dzis mąż mówi abym sie zapisała na to 3d/4d i jutro na 18 idziemy :-) Rozmawiałam z tym lekarzem i mówił,że nie ma żadnego zagrożenia dla maleństwa po takim USG i,ze zrobi mi badanie połówkowe dokładnie i da mi zdięcie buźki,sprawdzi nóżki zrobi filmik i opisze całe USG oraz mnie zbada i płace 180zł to i tak nie dużo jak na Wrocław :ico_oczko: Jej boje sie jak nic :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 sty 2013, 22:18

Jejku dziewczyny rozpisalam sie i wszystko sie skasowalo.

jenny moje najszczersze gratulacje
lala musisz do nas czesciej wpadac to w koncu sie zarazisz ciaza :-D
tibby gratulacje dla Tobika. Spisuje sie na medal z odpieluszkowaniem.

Ja sie przed chwila najadlam. Zjadlam 4 kromki z szynka i pomidorem. Pychaaa. I wiecie co? Moglabym jeszcze zjesc ze 2 :-D
Jak tylko zaczely mijac mdlosci przyszedl ogromny apetyt. Cos czuje, ze sporo przytyje.
Zapomnialam sie i pozno Oli polozylam spac, Zwykle zasypia zaraz po 19 a dzisiaj zasnal tuz przed 20. Mam nadzieje, ze nie bedzie jutro zmeczony. Zreszta jutro juz piatek. Wyspi sie w sobote.

Dobranoc Kochane

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2013, 22:25

Jenny zaciskam mocno kciuki. Odpoczywaj ile się da. Tak jak pisała Aga... teraz musi być dobrze.... Masz ogromne wsparcie zarówno tu, jak i w niebie......

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 sty 2013, 00:07

jeju dziewczyny ale napisałyście od wczoraj :-)

kurcze nie wszystkie jeszcze rozpoznaję, ale też trzymam kciuki za Wasze już ujawnione i jeszcze nie fasolki :-)

tyle się naczytałam, że już nie mam siły odpisywać wybaczcie :ico_sorki:
pamiętam, że Tobik radzi sobie dzielnie :ico_brawa_01:

a ja dziś znowu spałam w dzień... tak, że nawet kompa nie włączyłam, a potem szybko obiad zrobić i do gin na wizytę
jestem po usg - wszystko w porządku, dzidzia dorodna, aż tak dziwnie jak ją/jego widzę jak się rusza i już prawie 8 cm ma :ico_szoking: a nic nie czuję na razie...
mamy myślenie nad imionami ostatnio :) no i chyba stanie na Mikołaj dla chłopaka a dla dziewczynki to mam dylemat i na razie jestem pomiędzy Maja :-) i Lena hmmm Maja mi się dobrze kojarzy a Lena z nikim i to też plus, bo cała reszta imion mi odpada bo nawet jak mi się podobają to z kimś niefajnym się kojarzą... ech :ico_haha_01:
aaa i mam wyznaczony termin na 25 lipca

no i zazdroszczę tym, które zbierają kilogramy, może któraś weźmie ode mnie troszkę :ico_sorki: :-D
ja w pierwszej ciąży przytyłam 11kg i potem szybko zrzuciłam w trakcie karmienia tak że jak Iga miała 6 miesięcy to ważyłam mniej niż przed ciążą... cóż z tego jak potem przestałam karmić i przybyłam spowrotem...
pora spać, dobrej nocki

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2013, 00:18

Jenny super wieści od lekarza gratulacje
Teraz dbajcie o siebie i nie martw się boteraz nie ma innej opcji musi być dobrze;)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”