ja z checia bym jeszcze troche przyjela jak tylko by sie tak dalono i zazdroszczę tym, które zbierają kilogramy, może któraś weźmie ode mnie troszkę![]()
![]()
oj tak. muszę go pochwalić, choć nie chcę zapeszać za głośno. na noc założyłam mu pieluchę, bo nie chcę żeby zalał materac w razie co, bo ma być niedługo dla małej dzidzi, ale obudził się z SUCHĄ pieluchą.tibby gratulacje dla Tobika. Spisuje sie na medal z odpieluszkowaniem.
misiu, spokojnie. USG jest super sprawą. Ja się wzruszyłam! A jak mi jeszcze określili płeć to już w ogóle. Będzie okazja na 100% potwierdzić waszą córeczkęA mi dzis mąż mówi abym sie zapisała na to 3d/4d i jutro na 18 idziemy Rozmawiałam z tym lekarzem i mówił,że nie ma żadnego zagrożenia dla maleństwa po takim USG i,ze zrobi mi badanie połówkowe dokładnie i da mi zdięcie buźki,sprawdzi nóżki zrobi filmik i opisze całe USG oraz mnie zbada i płace 180zł to i tak nie dużo jak na Wrocław Jej boje sie jak nic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość