donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

12 sty 2013, 12:13

też czekam a niecierpliwością na jakiekolwiek usg. tak chciałabym już wiedzieć co we mnie siedzi :ico_sorki:
ja też, teraz będę miała 5 lutego to będzie 19tydz. zobaczymy czy dzidzia pokaże co ma między nóżkami :ico_haha_02:
u nas nocnikowanie idzie pełną parą! nie ma mokrych majtek od 2 dni! w szoku jestem, że tak szybko poszło :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas dziś śnieg od rana z nieba leci. Później idziemy na sanki. Włoski też dziś farbuję, więc jak ładnie się kolorek przyjmie, to strzelę fotę i się pokażę :ico_wstydzioch:
też się zastanawiam czy potem nie skoczyć z Szymkiem na sanki, ale on mi jeszcze troszkę pokaszluje, ja też jakaś taka niewyraźna i się boję,
czekamy na fotkę :)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2013, 14:31

hej

Ale u nas nasypało śnieżku ładnie i jest -1 :ico_sorki:

Małgosiu serdeczne gratulacje za serduszko :ico_brawa_01:
Jenny co do wzdęć to ja brałam na to espumisan i pomagało,jakos przezyłam :ico_oczko:
. a jeszcze jak bedzie przy porodzie i bedzie przecinac pepowine to dopiero bedzie chodzic dumny jak paw.
No właśnie nie chce go przy porodzie :ico_oczko:
oj maluszek wczoraj caly dzien ruchliwy kopal tak mocno ze caly brzuch skakal dzisiaj jakis ospaly jest bo prawie wcale go nie czuje
Ja tez tak mam,wczoraj mnie tak skopała,ze w sklepie to aż musiałam sie schylic tak sie przewracała po pecherzu :ico_haha_01: a dzis delikatna jest,ale to sie moze zmienic jeszcze :ico_haha_01:

A co do Twojego USG w lutym pewnie na pewno da ci skierowanie bo to juz bedzie badanie połówkowe więc wypadałoby :ico_oczko:

donatka26 tak! takie moje skryte marzenie :-)
też czekam a niecierpliwością na jakiekolwiek usg. tak chciałabym już wiedzieć co we mnie siedzi
Nioo takie czekanie jest najgorsze,ja tez sie widzisz naczekałam :ico_sorki: Ale miejmy nadzieje,ze tam u Ciebie siedzi Córeczka :ico_oczko:
ja też, teraz będę miała 5 lutego to będzie 19tydz. zobaczymy czy dzidzia pokaże co ma między nóżkami
to mocniutko trzymamy kciuki :ico_brawa_01:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

12 sty 2013, 14:43

U mnie tez od rana sypie snieg taki drobny ale tyle juz nasypalo ze bialo wszedzie. ehhh ja sie nie ciesze bo ja sniegu nie lubie potem tylko ciapy narobi i nic poza tym. ..

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2013, 14:59

ehhh ja sie nie ciesze bo ja sniegu nie lubie potem tylko ciapy narobi i nic poza tym. ..
Tak tak masz racje,ale mąż mi powiedział,ze jak jest mróz i snieg do tego to zabije te bakterie na dworze i ludzie nie będą tak chorować :ico_noniewiem:
Czytałam,ze masz w brzusiu 87cm? Ja sie dzis mierzyłam i mam tyle samo :ico_oczko:

a tak dzis wygladam :-D

Obrazek

monikaA88

12 sty 2013, 15:24

Czytałam,ze masz w brzusiu 87cm? Ja sie dzis mierzyłam i mam tyle samo :ico_oczko:
ja nie wiem czy dobrze mierze obwod brzucha bo tak pi razy oko to robie wiec nie wiem czy w dobrym miejscu. zaraz wrzuce swoj brzuchol. a dzis wyjatkowo mi sie wydaje ze taki ogromny jest.

monikaA88

12 sty 2013, 15:36

zdjecie z wczoraj .
Obrazek

zdjecie zrobione przed chwila.

Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sty 2013, 15:39

No właśnie nie chce go przy porodzie
a dlaczego nie chcesz mężusia przy porodzie? myślisz ze zemdleje na widok krwi?
Mnie nacinali i poleciała krew, ale w tych najgorszych momentach mojego M. wypraszali. Jak wyciągali młodego przez póżnociąg, to też go wyprosili. Wpuścili chwilę potem, kiedy maluch był na świecie i go ważyli i mierzyli. Na samo szycie mnie też wyszedł. Więc traumy nie miał ;-)

włoski się suszą. młody na sankach był ale bardziej wolał po nóżkach chodzić :-D

dziewczyny, piękne macie te brzuchole :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

12 sty 2013, 19:07

Witajcie
Brzusie super. Oj kiedy ja taki bede miec ? Musze jeszcze troche poczekac.
Dziewczyny polecam wam piosenki dla dzieci Tuwimki. Moj Oli zaczal dzisiaj spiewac po polsku. Jejku jak ja sie ciesze. Bo my jestesmy rodzina trojjezyczna. Wogole jestem zachwycona ta plyta. To sa piosenki do wierszy Juliana Tuwima.
Dzisiaj moj R ma wolne I poszlismy na dluuuugi spacer. Od razu czlowiek czuje sie lepiej. Teraz ide kolacje robic.
Musze tez suwaczek zmienic, ale tym zajme sie pozniej. Milego wieczoru

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2013, 23:35

MISIA gratuluję córeczki :)
Super wiadomośc naprawdę i niech zdrowo rosnie w brzuszku:)

monikaA88

13 sty 2013, 10:04

hej

:ico_tort: owocowy za 24 tydzien :-)

U nas zima na calego. tyle od wczoraj sniegu nasypalo ze az zle sie idzie po chodniku.
Ja dzisiaj w nie najlepszym nastroju bo wczoraj wieczorem popsztrykalam sie ze swoim M. =/ nie mam ochoty sie do niego odzywac nawet.

Milej niedzieli dziewczyny!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”