A Tymek od Quanchity ma teraz 80 cmMadleine to Twój Marcinek tez długi :) ja nie wiem po kim Szymon taki. Julcia na roczek ważyła 8600, ale ona urodziła się w 36tc z waga 2800g i 52cm a Szymon w 39tc z waga 3900g i 62cm więc ja byłam w szoku bo miałam mały brzuch.
No mierzony Twoim sposobem, ale tak to jakieś 75cm ma..Ale nie jest już najcięższyA Tymek od Quanchity ma teraz 80 cmMadleine to Twój Marcinek tez długi :) ja nie wiem po kim Szymon taki. Julcia na roczek ważyła 8600, ale ona urodziła się w 36tc z waga 2800g i 52cm a Szymon w 39tc z waga 3900g i 62cm więc ja byłam w szoku bo miałam mały brzuch.
Mój Marcinek tez urodził się malutki bo mial 49 cm i wazyl 3200. Ale nadrobił szybko.A brzuch miałąm ogromnyyy
hehe nie moim sposobem tylko lekarza i to wiekszosc dzieci ktore znam jest tak mierzonaNo mierzony Twoim sposobem, ale tak to jakieś 75cm ma..Ale nie jest już najcięższyA Tymek od Quanchity ma teraz 80 cmMadleine to Twój Marcinek tez długi :) ja nie wiem po kim Szymon taki. Julcia na roczek ważyła 8600, ale ona urodziła się w 36tc z waga 2800g i 52cm a Szymon w 39tc z waga 3900g i 62cm więc ja byłam w szoku bo miałam mały brzuch.
Mój Marcinek tez urodził się malutki bo mial 49 cm i wazyl 3200. Ale nadrobił szybko.A brzuch miałąm ogromnyyy![]()
Nie mogę doczekać się zdjęć Szymonka![]()
![]()
![]()
Tymek był duży jak się urodził, ale mój brzuch był OGROMNIASTY![]()
ibuprom mozesz brac, ale ibuprom zatoki juz nie boma pseudoefedryne, a ona przenika do mleka i szczerze odradzam, mozesz brac sinulan forte, lub sinupret i do tego zwykly ibuprom.dusza Mąż był w aptece i nic nie chcą mu sprzedać dla takiego malucha Flegamina niby na receptę...od kiedy?
Ja chciałam ibuprom zatoki dla siebie i też nie sprzedała bo mąż powiedział że karmię
Przecież ibuprom jest na ibuprofenie a to jest dopuszczalne od 3 mż.
Jest sobota więc tylko pogotowie by nam zostało. Lekarka do której chodzimy prywatnie nie odbiera tel
Dokładnie...właśnie dlatego chciałam jechać z małym prywatnie do lekarki do domu. No ale nie odebrała...w końcu jest weekendale chyba wekszy grzech wyslac lekko podziebioe dziecko do lekarza przy takich tlumach jak sa teraz w przychodniach, ja tam sprzedaje
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość