Zdrówka dla wszystkich
- nawet nie wiem, opłaty mamy zawsze do 15 każdego miesiąca, jutro muszę jechać zapłacić ... tylko czy będzie pani od żywienia bo ferie teraz u nas to może mieć wolne ... będę za grudzień płacić, a w lutym za styczeńPaulinaS u was też podrożało przedszkole?
ale to nie opłata za wyżywienie wzrosła tylko opłata za godziny. W naszym wypadku ze 1,60 zł na 1,70.- nawet nie wiem, opłaty mamy zawsze do 15 każdego miesiąca, jutro muszę jechać zapłacić ... tylko czy będzie pani od żywienia bo ferie teraz u nas to może mieć wolne ... będę za grudzień płacić, a w lutym za styczeńPaulinaS u was też podrożało przedszkole?
Dziewczyny powiedzcie mi czy można dać dzieciom rutinoscorbin??
- no tak, ale jak wzrosną ceny opłat za godzinę to za wyżywienie chyba też??ale to nie opłata za wyżywienie wzrosła tylko opłata za godziny. W naszym wypadku ze 1,60 zł na 1,70.
W styczniu płacisz opłatę pomniejszoną o nieobecność dziecka w grudniu. i adekwatnie za każdy kolejny miesiąc.
nie, tylko za same godziny.[- no tak, ale jak wzrosną ceny opłat za godzinę to za wyżywienie chyba też??
Nie wiedziałam czy można dawać dlatego zapytałam, bo nasza lekarka nic po za antybiotykiem doradzić nie może ... całkowita przeciwniczka syropów, tabletek itp.
- ja od razu dałam na podstawowe ... i tak siedzę w domu to po co mam płacić, co innego jak do pracy trzeba.nie, tylko za same godziny.
ja się zastanawiam czy od lutego nie zmienię umowy w przedszkolu i tylko na podstawowe godziny będzie chodzić
porażka tak jak wszędzie...
Moni a jak z pracą w Olkuszu?? są jakieś oferty?? może się orientujesz
zagladaj zaglądaj bo nas i tutaj tyle co nicDzień dobry! pamiętacie mnie jeszcze?
zaglądam tu do Was, bo widzę że watek październikowo-listopadowy umarł śmiercią naturalną
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość