a propo zazdrości właśnie mi Paweł opowiedział dowcip![]()
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest nonono !".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pie...! Ale wstyd przed Ryśkiem".
Ech wstyd przyznać 1980 ale czuje sie na 24 lata
Witajcie - Gosia wszystkiego dobrego z okazji imienin, druga Gosia ciesze sie ze piers juz ma sie dobrze. Zaczelyscie temat wieku i taka sie stara poczulam.....ja jak mialam 20 lat dawali mi 32Zawsze wygladalam staro (dojrzale) i wszyscy uwazaja mnie za duzo starsza
a co do magicznej 30stki to czesto slysze w pracy "no taki starszy klient kolo 30stki" masakra jakas:(
oj oj, ja też już dziekuje, postojea mi się dziś sniło, że jestem, bony jaki koszmar...
Ja też miałam taki sen jakoś miesiąc temua mi się dziś sniło, że jestem, bony jaki koszmar...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość