ja dzisiaj zaliczylam juz dwa spacery jeden z psem rano i drugi tez z psem i mezem przy okazji zrobilismy zakupy

tibby

nie jestes sama bo ja ponoc tez mam macice tylozgieta i jeszcze jak lekarz robil USG to stwierdzil na poczatku ze jakas taka dziwna jest bo albo sa dwie przegrody albo ona taka jest znieksztalcona ze nie raz malego nie mozna wybadac. co do lozyska to mi lekarz na USG powiedzial ze jest tylnie. tez dosc dlugo czekalam na ruchy ale w koncu sie doczekalam wiec kochana nie martw sie i Ty lada dzien poczujesz kopniaczki na tyle wyraznie ze juz watpliwosci nie bedziesz miecmi gin mówił, że ja mam jakieś tyłozgięcie macicy, czy jakoś tak, inaczej niż większość kobiet, ale to nic złego, taka budowa, ale może właśnie przez to nie czuję jeszcze ruchów, sama nie wiem, a może tak jak Ty piszesz, ze to łożysko, nie mam pojęcia, ale czekam z niecierpliwością na te ruchy![]()
i wierzę, że wszystko jest ok, musi być

ja sama nie moge w to uwierzyc ze to juz bedzie 7 miesiacj
wiecie co sobie uświadomiłam, że w zasadzie została tylko martussia z zimówek i potem MY na tepetę wchodzimy! Co prawda do tej wiosny jeszcze daleko, ale monika przecież pojutrze zaczyna juz 7mc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok! zleci jak z bicza! byle luty minął i marzec i czas porodów powoli i wielkich przygotowań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniecznie wrzuc i sie pokazwydaje mi się, że rośnie, potem wrzucę fotkę,

jak dla mnie to on moze zmienil troche wyglad ale nie az tak strasznie zeby to bylo widoczne i zebys miala podstawy do jakiej kolwiek obawy. moze Milenka zmienila polozenie i to normalne ze brzuszek wtedy sie inaczej ksztaltuje. takze glowa do gory na pewno jest wszystko dobrzeA ja mam problem i moze mi się wydaje,ale mi chyba brzuch opadł dziewczyny robiłam zdięcie to pierwsze dziś a to drugie pare dni temu,boje się,że coś sie zaczyna dziać,ale u mnie wszystko dobrze,może mi się wydaje a brzuszek zmienia sie bo rośnie? pomóżcie bo zwariuje![]()