To ska ja już swojego nie pamiętam ja macierzyński zakończyłam 26 grudnia od 27 jestem na urlopieJa dziś kończę macierzyński od jutra na urlopie jestem... szok jak to szybko zleciało
A masz laktator ręczny czy jaki? Bo ja mam elektr. Ręcznym mniej bym ściągnęła.Qanchita Ty tyle sciągniesz za jednym razem 150ml ja za jednym razem max sciągne 70ml
20 lutegoKiedy wracasz do pracy?
Fajnie...ja ostatnio już na siłę chciałam coś dzieciakom kupić bo to takie przyjemne ale oni mają pełne szafy... a ile mam takich ciuszków które mieli tylko raz na sobie, albo wcaleJa byłam z Kajką na sklepingu :D
No i pięknie Może teraz troszkę się uspokoi dzieciaczekno i wyszedł nam w końcu ten zab - to nie górny tylko dolny heheh
Święta dość wcześnie w tym roku przypadają więc może być zimno. Ale pod ponczo i tak się coś zawsze zakłada.obawiam sie ze moze byc chlodno i jakas kurteczke tzreba bedzie pod spod ubrac.
Ręczny Medeli ładnie sciąga ale nie tyle raz mi się 100 udało ale to 10 jak nie więcej minut ściągałam....A masz laktator ręczny czy jaki?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość