A na ten komplet czaiłam się hohoho! ale jednak się skusiłam. Cena w sklepie nowego to 79.90zł! Szok, co? a ja kupiłam za 25zł

donatka, ja też miałam w wykazie badań odczyn Wassermana (VDRL). ale to badali mi przy pierwszych badaniach. potem ma się to niby badanie powtórzyć w III trymestrze.
mi zrobili jak byłam w szpitalu, bo tamtą z Szymkiem gdzieś zapodziałamnastępnym skierowaniu na badania zaznaczył mi grupe krwi bo gdzieś zgubiłam zaświadcz. a zaś nie chcę płacić prywatnie :P a do szpitala będą chcieć :P
ucieszył się ja też i to bardzo :), Szymkowi jeszcze nie mówiliśmy, ale jak wcześniej wspominaliśmy o rodzeństwie, to on powiedział, ze nie chce, jeśli chodzi o imię to my też myśleliśmy o Mikołajua w ogóle jak mąż zareagował na wieść o drugim synu? zadowolony? Szymek już wie, że będzie miał brata?
cieszysz się na drugiego synka? wybraliście imię jakieś?
:
fajnie masz, że nie płacisz ,ja na nfz nie mogę zrobić, bo chodzę do gina prywatnie, a mój lekarz rodzinny mi nie dadonatka a Na nfz nie mozna tych badan zrobic? Jejku dziewczyny ja tutaj za nic nie place, a Wy z tego co widze
to jest w morfologii, masz rację :)mi dał teraz,jeszcze mam hematokryt, hemoglobina, erytrocyty, leukocyty i płytki krwi, ale to chyba wszystko jest w morfologii?
to fajnieJa się nie obrażę jeśli wybierzecie Mikołaja\
ja 5tyg. temu miałam 11,6 , mam nadzieję, mi mi wzrosła, po sokach z buraków, choć od 4 dni zaniedbałam i nie pijęja ostatnio miałam hb 13.6 - jak młody pan Bóg
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość