kazdy mnie za to krytykuje ze spalam ze starsza od malego i spie chociaz teraz musze z malym byc i mąż spi z corka ciezko oduczyc i teraz znow beda mnie inne mamy krytykowac ze nie ucze spania w lozeczku tylko ze mna:( nie lubie tych gupich babsk z placu zabaw rozumy pozjadalyA dlaczego uważasz, że spanie z dzieckiem to błąd? Ja uważam wręcz, że to najlepsze dla mamy i dziecka.
a z tym nie da rady probowalam wszystkiego taki ma rytm od malusienkiego 5-6 rano na noigch i jesli polozysz nawet 24 to wstanie o 5 ... a tak chodzi spac 21-22Kładz starszą później może, za 2-3 dni będzie spała o te późniejsze godziny dłużej.
a my nie spimy ze soba 4 lata bo mu ciasno tylko przychodzimy na numerek do innego pokoju heheZ maluchem też zamierzam spać i z mężem też.
nie dziala bajki raczej dzialaja ale ciag;le cos chce :) takze od wrzesnia do przedszkola moze sie troszke zmieni :)To wstaw do sypialni jej zabawki i powiedz że spać nie musi ale niech się w łóżku bawi po cichu a ty do sypiaj.
a ja wcale nie bede patrzec co kto mowi i tez bym chciala z moim malenstwem spala,na poczatku moze nie bo bede sie bala zebym sie nie polozyla i nie przygniotla,ale z czasem chce bliskosci dziecka,tak dlugo na nie czekam!!nie lubie tych gupich babsk z placu zabaw rozumy pozjadaly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość