Hej, ja Was podczytuję z cichacza
Tibby trzymam kciuki za USG
Tibby mam nadzieje,ze zobaczysz mala cipuche na monitorze! Chyba cale forum czeka na Twoj powrot :)
ojj to smaruj kochana smaruj ile wlezie,mnie tak brzuś swędział i teraz jak smaruje codziennie to mam tak delikatny jak nonono niemowlaczka i odpukać nie swędziA mnie lewa piers zaczyna swedziec.
trzymam caly czas kciuki,choc Ty juz pewnie po wizycie wiec wszystko wiesz,wskakuj szybko i zdawaj relacje!!!!Tibby mam nadzieje,ze zobaczysz mala cipuche na monitorze! Chyba cale forum czeka na Twoj powrot :)
ja tez mialam z tym problem zeby wieczorem wejsc chyba jakies przeciazenie bylo na forum.Nie mogłam wczoraj wejść na forum i po kilku razach wchodzenia dałam sobie spokój
tak malutko ? to ja juz od rana zjadlam dwa a gdzie do konca dnia jeszcze ...potem ide po pączki mniamii nie ma bata zjem dzis dwa
a u nas bialo i caly czas sypiea i mamy piekna pogode słoneczko pieknie swieci i na plusie jest
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość