Powodzenia na wizycie! Daj znac jak będziesz po.
Ja z nowinami wlecę wieczorem.
Jutro z rana idę na badania... moczyk i morfologia. Ble! znów kłucie.
misia, jak u was? nic nie piszesz jak po wizycie.

Jak sobie przypominam tez tak miałam w tych tygodniach kochana,ja myślałam,ze to wlasnie napiecia brzuszka a to macica sie rozrastała bo brzusio rusł szybciej,mysle,że to nic złegoU mnie od rana znów napięcia brzuszka. Ostatnio to dośc częste
jestem baaardzo ciekawa jak tam Twój maluszek się ma,ale na pewno dobrzejutro USG
ehh nic mi nie mów,ale wytrzymam,wytrzymamon inaczej bedzie wygladac w sensie bedzie duzy bardzo niz u innych kobiet bo ty niziutka bardzo jestes
dziekuję,Misiu sliczny brzuszek!!!!
dziękujewitam :)
ja dziś się nie wyspałam, bo poszłam za późno spać,
na 11 idziemy z Szymkiem do lekarza,
tibby na pewno będzie wszystko dobrze, może zaleci Ci magnez czy no-spę
![]()
mnie to od wczoraj kość ogonowa, biodra i w pachwinach boli,
misia super fajny brzuszek![]()
Dziekuję,ale jak dziś w poradni patrzyłam na Panie w moim tc to ja mam maleńkiBrzuś spory, piękny i bardzo do Ciebie pasuje!
ja juz mam 8kg na plusieDziś pewnie odczytam kolejny 1-2kg więcej
trzymam kciuki ale z pewnoscia nie beda potrzebne bo jest na pewno wszystko wporzadku ale potrzymac nie zaszkodziDziś wizyta i kontrola szyjki :) oby ładnie trzymała.
zaczal sie okres rozliczania pitow i niestety trzeba te urzedy odwiedzicmonika a po co po tych urzędach biegasz?
to wzrostowo jestesmy prawie podobnie wysokie tyle ze ja mam 173 cm wzrostu heh raptem 2 cm roznicyNo ja do niskich osób nie należę, bo mam 171cm. Dziś pewnie odczytam kolejny 1-2kg więcej![]()
to super oby tak dalejU mnie wszystko oki. Maluch ma dobrze się. Trafiłam na miłą pani doktor to i pogadałam z nią.
superPan Doktor zbadał mi brzusio i szyjke i stwierdził brak zagrożenia,brzuś rośnie jak na ten tc co jestem idealnie i niczym mam się nie martwić
jestem baaardzo ciekawa jak tam Twój maluszek się ma,ale na pewno dobrzejutro USG
chory, w sumie ma tylko zielone smarki, dr przepisała mu biseptol i mam nos oczyszczać i zakraplać,donatka a synek chory czy na kontrolę?
jak za dużo chodzę i robię, to mnie boli, no ale nieraz jak nic nie robię to też mnie boli, na pewno więcej muszę się ruszać, ale pewno nie przesadzać za dużoA co do bólu jak sie rozchodzisz to tez boli?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość