Nawet jak się nie sprawdzi jako "podajnik" żywności to przyniesie ulgę dziąsełkom podczas gryzienia

To sałatka Kasiali ale myślę że nie będzie miała nic przeciwko temu że się ją powieliQanchita czy możesz mi podac przepis na salatkę :) Mam w niedziele urodzinki to z pewnością coś nowego i smacznego sie przyda :)

Dokładnie! Po pierwszym użyciu miałam wrażenie że daję dziecku szmatę do cyckaniaGosia nam tez ten gryzak nie przydal sie do Matyldy+ te siatki brudzyly sie, fuj
 Mimo że wygotowałam siateczkę.
  Mimo że wygotowałam siateczkę. wciskam Jej po 3 -4 malutkie łyżeczki max i na tym koniec... nawet nie wiem ile tego glutenu dostaje, bo dodaję go do kaszki na śniadanie, ale ona jej zje 2-3, no czasem 4 łyżeczki...
 wciskam Jej po 3 -4 malutkie łyżeczki max i na tym koniec... nawet nie wiem ile tego glutenu dostaje, bo dodaję go do kaszki na śniadanie, ale ona jej zje 2-3, no czasem 4 łyżeczki...Tośka Marcelka nawet 6 miesięcy nie ma czym się Ty martwisz. Maks o miesiąc starszy i niewiele więcej jeDziewczyny, a ja nie mogę na mojego niejadka... Ona nic nie chce jeść
 Jeszcze deserki jako tako połowę słoiczka zje ale zupki coraz gorzej
  Jeszcze deserki jako tako połowę słoiczka zje ale zupki coraz gorzej   a już też bez problemu pół jadł. Z Tomkiem tak ciężko nie było mimo że potem straszny niejadek się zrobił
 a już też bez problemu pół jadł. Z Tomkiem tak ciężko nie było mimo że potem straszny niejadek się zrobił   

A powiedz chrycha coś jeszcze? Maksio niby zdrowy był już w czwartek ale te inhalacje z pulmicortu czy czegoś tam robimy do czwartku. No i te pulneo miał brać ale że wymiotował to robię mu inhalacje z mucosolvanu rano a po południu daję flegaminę. Ale chyba już skończę bo już słyszę że coraz lepiej
 A powiedz chrycha coś jeszcze? Maksio niby zdrowy był już w czwartek ale te inhalacje z pulmicortu czy czegoś tam robimy do czwartku. No i te pulneo miał brać ale że wymiotował to robię mu inhalacje z mucosolvanu rano a po południu daję flegaminę. Ale chyba już skończę bo już słyszę że coraz lepiej   A w piątek na szczepienie idziemy.
 A w piątek na szczepienie idziemy. 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość