hej dziewczynki
A u nas śniezek zaczoł sypać i na pewno dziś wzoraj wybiorę się z "siostrą" na spacer wczoraj również godzinny sobie zrobiłyśmy,my na obiadek dzis będziemy robic placki ziemniaczane musze coś pomóc mężowi bo wczoraj dla nas zrobił obiadek,ale on lubi gotować
Co do wagi ja wpadam w depresje przytyłam już 8kg i waga rośnie i rośnie a co najlepsze bardzo mi się woda w organiźmie zbiera i najbardziej widać to na buzi i z tego powodu łapie straszne doły takie,że płacze po kątach...Pewnie inna by na to nie zwróciła uwagi,ale ja zwracam,bo jak byłam chora tak strasznie na buzi byłam spuchnieta i po prostu zostało mi to w psychice i nie chce już wiecej tak wygladać

mąz mi tłumaczy,że w ciąży jestem,ale to tak trudno zrozumieć,że dlaczego akurat na buzi
MonikaA88 czekamy na wieści z wizyty

i jak fajnie,ze z mężem idziesz
BrodzikowaMama Ale fajnie,ze dwa serduszka biją a Ty się masz dobrze,przychodz do nas częściej kochana
tibby widzisz...wiedziałam,ze te napinanie brzuszka to rozciągająca sie macica miałam dookładnie tak samo,bo aż poleciałam wtedy do lekarza tak sie martwiłam,ciesze się,ze wszystko jest ok u Ciebie,a 4,7kg w połowie ciąży jest na prawde nie dużo
Moj brzusio Juz rosnie z dnia Na dzien. Alez sie ciesze
widzisz doczekałas się brzuszka

to pochwal się nam swoim brzusiem