Aga oj ale wam się porobiło, pewnie początki nie będą łatwe, ty sama z dziećmi tu, mąż tam, ale wierzymy w Ciebie. Napewno to sobie poukładasz i dasz radę. A mąż ma w Szwecji pracę i mieszkanko zaklepane?? Jak juz Was zgarnie tam do siebie to będziecie mieli inne życie, czuje że nie bedziecie żałować tych decyzji.
Dziewczyny mają rację jesteśmy od tego żeby się wspierać, pocieszać i jak trzeba to ustawić do pionu

Więc niczym się nie przejmuj i jak tylko będziesz potrzebowała się wygadać to pisz.
Mad gratuluję Martynce kolejnych ząbków
Sto latek dla Igi :ico_buziaczki_big: duzo słoneczka i usmiechów
Kubulek dziś już ciut zdrowszy

od soboty większosć czasu spędzał na rękach albo w wózku, a dziś już zaczął biegać no i oczywiście psocić

Jutro moja mama idzie z nim do kontroli więc się okaże co i jak. No i musze jej przypomniec żeby lekarka tez na zęby spojrzała bo ja do końca nei jestem przekonana że to angina
Kubuś czuje się lepiej ale żeby mi się nie nudziło to Olek dziś wrócił z przedszkola z gorączką

i teraz on leży plackiem.
Ospy jakoś się nie boje, bo Olek już miał a Kuba jako tako nie miał kontaktu z tym chłopcem w szpitalu, no ale lekarz wszystkich uprzedzał żeby w razie czego obserwowali i nie byli zdziwieni.
No dla Laurki też sto latek oczywiście :ico_prezent: