Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

13 lut 2013, 21:21

czyli wszyscy czuli chłopca :-D Nieźle! Nadaje się na matkę facetów! :-D

mam zgagę znów i plecy dokuczają. Idę się umyć i ucieknę do łóżka.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2013, 22:58

czyli wszyscy czuli chłopca :-D
ja tez :)
mam zgagę znów i plecy dokuczają. Idę się umyć i ucieknę do łóżka.
ja zjadłam kawałek czekolady i po niej mam zgagę :ico_zly: ,

łydki mnie bolą :( ,mam nadzieję, ze jakoś zasnę,

zmykam się wykąpać i do wyrka,
dobranoc :ico_oczko:

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 lut 2013, 00:54

WRÓCIŁAM!!! Po2 miesiącach nieobecności, znowu pozwolę sobie podglądać i wtrącać się do dyskusji, o ile pozwoli mi powalająca prędkość naszego neta w lesie. Nie nadrobię niestety wszystkiego, chyba że jutro będzie mi się bardzo nudziło. Dziś tylko się witam :) i uciekam spać, bo dzień pełen odwiedzin. Kolorowych...

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lut 2013, 09:39

Witajcie
anade dlugo Cie nie bylo. Mam nadzieje, ze czesciej bedziesz wpadac.
Ja dzisiaj mialam problemy zeby Wstac z lozka. 5:45 to zdecydowanie za wczesnie. Chociaz z drugiej strony szkoda tracic dnia Na spanie ;). Staram sie myslec pozytywnie, bo za oknem szaro, buro, deszczowo.
Milego dnia dziewczyny

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 lut 2013, 10:24

a ja zaliczyłam od rana spacerek do laboratorium.
oddałam krew i moczyk i popołudniu mam wyniki :)

kochane, walczę w konkursie o tatuaż dla męża.
nie chcę tu wklejac linka, by monika się nie denerwowała. mogę chętnej podrzucic link na PW. Będę wdzięczna. Chodzi o lajki pod komentarzem. Mogę na was liczyc?

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 lut 2013, 10:57

Witam

ale wczoraj sie rozpisalyscie :ico_oczko: bylo co dzis czytac. mnie wczoraj juz nie bylo tu ale wszystko nadrobilam :-)

tibby ja tez jakies przeczucie mialam ze bedzie u Ciebie drugi chlopiec :ico_oczko:

misia wyniki badani glukozy wyszly Ci OK. :-) ciekawe jakie mi wyjda :ico_noniewiem:

jenny ja tez cos czuje ze u Ciebie bedzie dziewuszka :-)

ziolo koniecznie pochwal sie brzuszkiem :-) super ze czujesz juz kopniaczki oby teraz bylo ich jak najwiecej i mocniejsze :ico_brawa_01:

Malgorzatka super ze tez czujesz maluszka :ico_brawa_01:
tez czekamy na brzuszek Twoj :ico_oczko:

anade witaj po dlugiej nieobecnosci zagladaj do nas czesciej jak tylko bedziesz mogla :-) i zdaj relacje co tam u Ciebie? jak znosisz ciaze? czy juz wiesz co nosisz pod serduszkiem?

u mnie dzis szaro buro na polu cos zaczyna deszcz lekko mzyc :-/ niebawem sie z mezem wybieramy do szpitala do jego taty.
Moj maz dzis rano wrocil z pracy po nocce i taka mi niespodzianke walentynkowa zrobil ze zanim wstalam to sniadanko bylo juz gotowe i nawet przyniosl mi do lozka :-D mmm takie pyszne jajka w majonezie mi zrobil :-D alez on kochany jest :-D dzisiaj znowu idzie na nocke ale ostatnia i caly weekend ma wolny dla nas :-)

Milego dnia

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 lut 2013, 11:06

monika, wsłałam PW do ciebie,

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lut 2013, 11:07

witam :)

my dopiero po śniadanku, potem muszę skoczyć na małe zakupy,

ziolo super, że już czujesz ruchy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tibby możesz podesłać link :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 lut 2013, 11:14

mój bobek aktywista od rana. :-D

walczę o ten konkurs jak tygrys, choc chyba 700 lajków w jeden dzien nie dam rady uzbierac. nie wiem jak ludzie to robią szczerze powiem.

donatka, PW poszlo.

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 lut 2013, 11:19

Postaram się zaglądać częściej, na pewno przez pierwsze parę dni zanim naciesze się netem będę siedziała całe dnie ;)
U mnie wszytsko ok. Męczę się bardzo, a to dlatego, że mało się ruszam, Na L4 jestem od stycznia, siedze w domku, sprzątam, gotuję. Na początku myślałam, że umrę z nudów, ale już lepiej :)
Jedyna doolegliwość ciązowa to ZGAGA, jest straszna! mam ją prawie codziennie. Nie odżywiam się jakoś super. Jem wszytsko na co mam ochotę - tłuste frytki, słodkie bezy....
Wczoraj robiłam glukozę - 87 i po 120 min - 116, więc chyba spoko.
Wizytę mam za 2 tyg, wtedy umówię się na usg. Nie lubię robić usg. Wtedy się stresuję, że coś jest nie tak. Lekarz tak intensywnie patrzy się w monitor, nic nie mówi, a ja wymyślam złe rzeczy :/
Dziewczynka potwierdzona dwukrotnie, ale nikt temu nie wierzy, wszyscy mi mówią, że lekarz na pewno się pomylił, bo za ładnie wyglądam na dziewczynkę, nic się nie zmieniłam na twrazy, ciele, tylko mała piłka z przodu. Ja czuję, że się zmieniłam, czuję się ogromna. a przytyłam póki co 7 kg :)
Jescze nic nie mamy ptzygotowane na przyjście naszej Hani. Wy to już pewnie skompletowana wyprawka. Ja dostałam kilka ciuszków, które w sumie przeprałam na razie w zwykłym proszku, za 2 miesiące przepiorę w jakims dziecięcym. Oraz dostaliśmy piękną 27 letnią kołyskę z prawdziwego zdarzenia, która naprawdę się kołysze:) Jest przecudowna!
p.s. mogę coś tam zalajkować :)

jak dołączyć obrazek, zapomniało mi sie :/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”