tylko sie cieszyć, że dzieciaczki sa takie ciekawe życia
a wiesz, że ciągle to powtarzam moim rodzicom? Piotrek jest po prostu ciekawy świata i to jest jego ogromna zaleta
zajrzy w każdy kąt, wyrzuci śmieci z każdego kosza, układa swoje ciuchy wg własnej inwencji- tylko się cieszyć
tak, w końcu
pozostały jeszcze 2 bardzo opuchnięte,ale kurcze wychodzą jakby chciały a nie mogły
"ogromne" boczki i ich asymetria przy podobno prostym kręgosłupie i fałdki na brzuchu.
no, rzeczywiście boczki ogromne a brzuch masz większy niż w ciąży
weź Ty kobieto nie grzesz mi tu
Ja tam dziś mam ostatni dzień folgowania- od jutra może nie dieta, ale zmiany w żywieniu
ostatnio gubi mnie podjadanie i słodkie- a więc zaczynamy od tego.. plus wracam do Ewki- od 3 dni ćwiczę w końcu i nie mam zamiaru przestać
Mały ma zapalenie krtani...kolejny antybiotyk
o kurcze, zdrówka!
a ja dziś byłam z siostrą M i jej 2 letnim synkiem u lekarza..w czwartek lekko czerwone gardło i jakieś syropki dostał. wczoraj wymiotował, gorączka a dziś zapalenie płuc i oskrzeli. przez 3 dni się tak paskudztwo rozwinęło
a w przychodni wszystkie dzieciaki krtań albo płuca- taką piękną mamy pogodę teraz
widzę, że Cezary dużo rozumie, tylko mnie nie słucha
to chyba większość dzieci tak ma
chociaż muszę się pochwalić że Piotrek zaczyna mnie słuchać. dziś zabierał się do wyrzucania śmieci z kosza- powiedziałam głośniej- nie wolno, spróbował jeszcze kilka razy- za każdym powiedziałam że nie wolno, więc biedak minki robił do płaczu, trochę piszczał ale nie dotknął kosza
biniu mam nadzieję że u Czarka wszystko w porządku będzie- daj znać od razu!!