hej
Dziewczynki przepraszam,że tak żadko wchodzę do was,ale wy tak od rana cos zawsze naskrobiecie a ja zadko kiedy włanczam laptopa rano po południu zawsze coś z mężem robimy a wieczorkiem dopiero odpoczywamy,albo poprostu cały dzień nie włanczam laptopa,ale na telefonie was podczytuje
![:-)](./images/smilies/001.gif)
Dziś np od rana załatwiałam sprawy najpierw ZUS,potem urząd pracy bo nie stety skończył mi sie już okres rechabilitacji w tym miesiącu i musze mieć ubezpieczenie a po za tym jeszcze nalezy mi się zasiłek dla bezrobotnych,ale dostań się do rejestracji w urzędzie
![n :ico_olaboga:](./images/smilies/xx_olaboga.gif)
nie dostałam się,jutro od 7 rano bede tam koczować,wczoraj lezałam bo macica mi sie stawiała często aż sie wystraszyłam,ale to moja wina bo długo z mężem byłam w trasie w aucie... i tak mi dni lecą,mąż szuka tez pracy ciężko jest w tej chwili to nawet prąd oszczędzam
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)
bezrobocie jest okropne dziewczyny
monikaA88 zrobiłas mi smaka na ten ryż na mleku
czytałam że rosołek doby na przeziębienie
ja uważam tak i moja tesciowa itd,ze rosołek na przeziębienie jest najlepszy
no jakoś dziś mnie wzięło, ale już mnie nogi bolą
mnie to od razu i nogi zaczynaja boleć i miednica i po sprzątaniu
łowa mnie boli mocno od rana.
współczuje tych bóli głowy kochana,ja jak
Monika nie zaznałam takich bóli,ale mój mąż ma takie i wiem jak to potrafi jego zaboleć a co dopiero kobietke
Musze sie trzymac I nic nie zlapac.
miejmy nadzieje,ze jestes zachartowana
tibby ciuszek bomba
A u nas pada snieg od rana i ja mam go juz serdecznie dość posżłam do sklepu i chlapa bo ciepło i sie wszystko topi fajnie jest jak jest snieg,ale jak jest przymrozek bo teraz to tylko plucha bleee....
I brawa dla mego męża po miesiącach odwazyl sie przyłozyć rękę sam do mego brzuszka powiedzieć do Milenki aby do niego się odezwała i nawet popukał w niego
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
No,ale że nie robil tego nigdy to mała zamarła przez pół godziny wzioł rękę i zaczeły się harce,jak to działa powiedzcie mi? Na moje dłonie reaguje na męża nie ani kolezanek,i nie dam rady pokazać jak malutka slicznie daje mi kopniaczki
upss znowu sie rozpisałam
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)