Czyli normalne Masakra a zaczeło sie to od tego jak weszłam 3 razy po schodach na 4 pietro to było z 3 dni temu i od tamtej pory tak mnie boli to spojenie jakby sie miały zaraz kości roześćmisia normalne :)
i jeszcze sie okaże jednak,że u Ciebie w brzuszku jednak zamieszkała dziewuszkazła cera. Totalnie inna ciąża!
Moze jeszcze nie aż tak,ale uczucie jakby miała główke dokładnie na kości czy w mojej kości łonowej okropnie i wtedy chodze jak kaczka i szybko sie nie da iść,ale to tak szybko? przeciez do porodu mam jeszcze daleko. zaś to w ogóle czuje się jakby dziecko miało się już głowką między nogami.
A miewasz skurcze już macicy?strasznie puchna mi nogi .
Ja tak jeszcze nie miałam w 21tc aż tak jak Ty,wtedy to jeszcze biegałam na całego,ale teraz odbiło mi sie za to chyba dwa razy i tez boje się co będzie jeszcze dalej a brzuszek rośnieebrzuszek jakiś napięty i obolały. Do tego taka jakby zadyszka...
straasznie jestem ciekawa Twgo maluszka ojj straszniePrzekonamy się już za 8 dni!
Nio ciuszki już mam wystarczająco,skarpetki,czapeczki itd... laktator,pieluszki flanelowe i teraz dokupuje pieluszki tetrowe bo tych powinnam miec wiecej,łózeczko mamy,wózek będzie,i taki od 6 miesiąca juz też czeka bo niespodziewanie dostałam od kolezanki,zabawki,misie pysie tez juz są,teraz kocyk kupiłam,a po tym chyba na butelki zwróce uwage mysle,że mi dwie w zupełności starczą,jakiegos smoka,a potem jeszcze kosmetyki,pampersy itd i jakos moze uzbieram...no zakupki widzę powoli robisz
a widzisz a jak mojemu mówiłam o skurczach 11 lutego to powiedział mi,ze za wczesnie na takie skurczepowiedzial ze powinnam wiecej lerzec.
a najlepiej to jakby nic nie bolalo to wtedy by bylo lux mi nogi ostatnio mniej doskwieraja i skurcze tez juz od kilku dni nie lapia ale zaczynaja mnie biodra bolec jak juz sie klade spac
jeśli chodzi o bóle to ja chyba bym wolała ból głowy a niżeli nóg , ale jeszcze tyle do porodu, aż się już boję co to będzie jeszcze po drodze ,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość