Tibby ja am syfki po czekoladzie.
Musze sie ruszyc z fotela I troszke pochodzic
aż trudno uwierzyć,ze w Twoim brzusiu zamieszał mężczyzna,no miałam z tymi wypryskami to samo co jeden schodził drugi sie pojawiał i niczym nie mogłam tego usunąć! Ale w końcu samo zaczeło mijać i w końcu mineło,ale zdążyłam sie nawściekaćale wychodzą same. codziennie jakieś nowe
myslami jestem z TobąJa mam dopiero wizytę po godz 17 liste pytań już przygotowałam.
Misiu uff dobrze, że u Ciebie wszystko oki. U mnie pewnie następne usg będzie prenatalne i 3d, dziś będę miała zwykłe.
Dołączam się!witam :)
stawiam za 22 tc
Shiva za 23 tc
ziolo za 18tc
:
na starym tik -taku nie pisałam, przez krótki czas jak były problemy z obcasami to faktycznie pisałam na nowym tt . A co do passara to chyba podobne działanie. W pierwszej ciąży miałam podobny problem z szyjka, od 16 tc leżałam plecakiem, ale wtedy była dwa razy dłuższa No i podszycie szyjki nie było konieczne.Malgorzatka
shiva Witaj!
Pisałaś może z nami na 'starym' forum tik-tak jak byl? Nie wiem dlaczego ale z stamtąd Cię kojarzę.
Mam nadzieję, że dasz radę dzidziusia potrzymać w brzuszku jak najdłużej. Miałam passar (to to samo co szew?) i byłam na podtrzymaniu, daliśmy radę i Wy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość