[ Dodano: 22-11-2011, 13:15 ]
I dodam jeszcze,ze smakowo nie dla mnie..Tak mnie na wymioty zbierało,ze szko

Generalnie ja nie polecam.
Myślę,z eto dobre dla osób które muszę szybko zrzucić kg bo np.mają mieć jakiś zabieg i jest taka konieczność.
Bardzo mało kalorii (czyli nieco ponad 400) przyjmuje się tylko w 1 stopniu Programu Odchudzania który jest stosowany bardzo rzadko, tylko w nagłych wypadkach gdzie konieczne jest szybkie schudnięcie np. przed operacją . W pozostałych stopniach już nie jest tak tragicznie bo przyjmowane w innych stopniach jest odpowiednio 800, 1000, 1200 i 1500 kcal więc da się przeżyć ;) Ostatni 6 stopnień to ponad 1500 kcal i służy utrzymaniu odpowiedniej wagi i braku efektu jojo.A zanim zaczęłaś stosować tą dietę byłaś u lekarza? Konsultowałaś to z kimś? Słyszałam, że przez to, ze na początku przyjmuje się bardzo mało kalorii konieczna jest wizyta u lekarza i badania, właśnie żeby uniknąć takiego samopoczucia, osłabienia, bólu głowy i ogólnie problemów ze zdrowiem. Na tej diecie, jak na każdej zresztą, mogą być ludzie zdrowi. Co do powrotu kilogramów, to po każdej diecie konieczna jest zmiana nawyków żywieniowych, inaczej się nie da moim zdaniem utrzymać wagi.
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość