Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

Re: wiosna-lato 2013

10 mar 2013, 21:21

Misiu - sliczny brzuszek,i nie duży jak na 30 tc :-)

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

10 mar 2013, 21:33

misia :ico_brawa_01: za 30 tydz. :ico_brawa_01: gonisz mnie kochana oj gonisz :-)
super brzuszek :ico_brawa_01:
oczywiscie juz trzymam kciuki za usg :ico_oczko:

donatka rowniez juz dzis zaczynam trzymac kciuki za Twoja wizyte u gin. :-)

ja dzis przegapilam UGOTOWANYCH bo sobie kimke puscilam z 2 godzinki hehe :-P a teraz ogladam must be the music :-)

milej nocki :ico_papa:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2013, 22:08

Uff bylismy w tesco,miałam dzis więcej zycia w sobie to pojechalismy,dorwałam dwie paczki chusteczek nawilżanych i dokupiłam dwie pieluszki tetrowe,oraz kupilismy proszek do prania dla niemowląt,no i reszte zakupów do domku,a teraz siedze i oczywiście skurczybyki łapią bo jakby było inaczej :ico_noniewiem:
przeogromnie się cieszę z tego waszego skonczonego 30tc!
Ja również kochanie,nawet nie wiesz jak bardzo,bo przez te braxtony bardzo boje się o małą :ico_sorki:
Dziś kilka kopniaków w górze/po boku, więc może się mu fiknęło w międzyczasie w tych harcach
Ja tez mam tak od wczoraj kopie mnie po żołądku,albo po boku i nie wiem jak ona leży,ale śmiesznie :ico_haha_01: i pewnie Twój maluszek tez tak robi :-D

Ugotowanych kochane oglądałam jak co tydzień i jak zwykle zgłodniałam i co mąż robił dziś krokieciki i od razu po programie uciekłam do kuchni na krokiecika :ico_haha_01:

donatka26 trzymam baardzo mocno za jutrzejszą wizytę ja mam na 18:00 :-)
sliczny brzuszek,i nie duży jak na 30 tc
Dziekuję Madziu, własnie dlatego,że mały troszke zaczełam się martwić czy aby Milena nie jest za mała jak na ten tydzień :ico_noniewiem: mam 94cm w brzuszku,dobrze,że jutro idę na USG bo bym sie zaczeła zamartwiać :ico_noniewiem:
ja dzis przegapilam UGOTOWANYCH bo sobie kimke puscilam z 2 godzinki hehe
jej ja jakbym nawet chciała to nie potrafie sie tak kimnąć po południu,musze być baaardzo zmęczona aby usnąć a szkoda,bo własnie teraz odpoczynek wskazany :ico_sorki:

jakbym juz dzis nie zaglądneła to zycze każdej spokojnej nocki

Awatar użytkownika
Madleine

10 mar 2013, 22:12

Misiu - napewno wszystko ok :-) Brzuszek nie jest wyznacznikiem - ja mialam brzuch najwiekszy na oddziale,a Marcinek mial tylko 49 cm :-) Spokojnie!
Moja mama natomiast miala bardzo malutki brzuch za mną, i wlasnie lekarze wyslali ją na alarm do szpitala bo niby nie rosnę - i tam zrobili usg ,a tam - wielki klusek czyli ja :-)
Także nie martw się ! Napewno wszystko ok :-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 mar 2013, 22:20

Madleine Ależ Ty miałaś piekny brzusio i wcale nie duzy jak na fotkach widziałam :ico_haha_02: wyglądałas kwitnąco :-D Ale dziekuje za pocieszenie kochana jesteś kobietko :-D zobaczymy jutro na 3D trzymajta kciuki,punkt 18:00 wchodze :-D

Awatar użytkownika
Madleine

10 mar 2013, 23:10

Będę trzymać kciuki za usg i czekać na wieści :-) ją brzuch miałam kształty ale ogromny, nawet lekarze się smiali że piłkę lekarską polknelam albo że bliźniaki będą:-) zresztą już pod koniec 7 mies wszyscy mnie zaczepiali i pytali czy ją już długo po terminie jestem hehe :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 mar 2013, 09:18

Dzień dobry w poniedziałek! z :ico_kawa: herbatką tym razem.
Śniadanko zaliczone. Dwie buły pełnoziarniste z serkiem :ico_wstydzioch:

misia, donatka, powodzenia na wizytach!

misia, wielkością brzusia się w ogóle nie martw. Ciesz się, że jest mały. Zdąży urosnąc, to ci gwarantuję. Dzidzia w tłuszczyk przybiera dopiero po 8mcu wiec spokojnie!!! Ja miałam mały brzuch, a Tobiko miał aż 58cm! :ico_olaboga:

u nas dziś spokojnie. Może w koncu kawkę zaliczę z kumpelą, to trochę ruszę się z domku.
Popołudnie samotne, bo M. do pracy na 16-24, a mama prawie do 19 w pracy, wiec zanim dojedzie to.... :ico_noniewiem:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 mar 2013, 11:50

Dzień dobry

Spać nie mogę,starsznie się denerwuje przed dzisiejszym USG :ico_noniewiem: A waczoraj tak mnie wymęczyły skurcze,ze dzis mnie az brzuch od nich boli masakra,nie moge za długo chodzić bo wieczorkiem skurcz za skurczem,jeszcze poszłam do toalety a tam z dwie małe krople krwi,albo mi sie wydawało,może papier był w tym miejscu taki nie wiem dzis nic takiego nie mam i juz na wieczór nie miałam,bo badałam szyjke itd..Dobrze,ze dzis ide do tego gina i na USG bo zawału dostane przez moją maleńką :ico_noniewiem:
Będę trzymać kciuki za usg i czekać na wieści
trzymaj kochanie,trzymaj :ico_sorki:
Ciesz się, że jest mały
Znaczy inaczej hihi jak dla mnie brzuszek jest juz duzy bo mi cięko sie juz robic zaczyna coraz bardziej,ale myślałam,że on w tym tc ma byc większy o to chodzi :-) No ,ale skoro wy piszecie ,ze mam sie nie sugerować wielkościa brzuszka to oki,w sumie jestem niziutka może i dlatego i urodziłam sie z wagą 2800 a urodzona byłam o czasie,może i Milenka bedzie taka po mnie nie wiem :-)

Donatka powodzenia dziś kochana!

Tibby Gdybym ja mogła tak zjeść na raz dwie bułki takie to byłabym szczęśliwa :ico_noniewiem: ja zjem jedną i mogłabym juz cały dzien nie jeść :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jenny1983

11 mar 2013, 13:58

Misiu, Donatko trzymam kciuki za wizyty. Donatko mam nadzieję, że poznasz już płeć dziecka :-) bo jestem bardzo ciekawa kto w Twoim brzuszku jest.
Misiu to Ty kochana nie masz apetytu?
A ja przez ost 2 dni wieczorem miałam mdłości, a myślałam, że to już za mną.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

11 mar 2013, 15:52

jenny, donatka będzie miec synka ;-) I to już wiadomo chyba od miesiąca.

my po wizycie u znajomej. fajnie było. Tobiko grzeczny. tak się wymeczył chodzeniem w śniegu, że śpi teraz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”