Witam Was kochaniutkie
Ja dzis znowu od rana na nogach ciagle cos ze czasu nie ma nawet laptopa wlaczyc. a dzis wyjatkowo rano nie mialam sily zeby siedziec bo dopadla mnie jakas biegunka
bylam 4 razy pod rzad w wc i w pewnym momencie myslalam ze nigdy stamtad nie wyjde. brzuszek bolal, poty do tego oblewaly poprostu jakas masakra dzis byla a to chyba wszystko po paprykarzu szczecinskim bo jadlam na sniadanie. jej tak mnie wszystko bolalo ze w pewnym momencie to tez myslalam ze zaraz urodze malego
ale sie strachu dzis rano troche najadlam
dobrze ze maz byl w domu to jakby sie cos dzialo to by mi pomogl. potem sie troche przyglodzilam bo od tej biegunki to pupa az mnie bolala. obiad po przyglodzeniu sie mi bardziej smakowal i ze smakiem zjadlam. a na deser pomarancze sobie obralam bo byla promocja w biedronce i zrobilam sobie zapas witaminek
No i oczywiscie poszlam do apteki kupic sobie te witaminy i ze wszystkich co mi pan farmaceuta pokazal polecil mi Falvit mama wiec takie oto sobie kupilam za 24,99 zl. od jutra zaczynam je brac i bede brac przez caly miesiac bo w opak. jest 30 tabletek. takze do polowy kwietnia bede sobie je brac i zobaczymy czy jakis efekt bedzie poprawy. jesli nie to bedziemy sie potem martwic co dalej. ale oprocz tego to wiadmomo zdrowe odzywianie jak zawsze
misia zdjecie Milenki cudne jaka ona slodka jest
super ze wszystko jest z nia dobrze
a z szyjka to strasznie mi przykro ze sie skrocila ... musisz sie teraz wiecej oszczedzac kochana! bedzie dobrze wytrwacie do porodu tylko sie oszczedzaj!
tibby gratuluje odliczania
zdrowka dla Tobika!