hej dziewczynki
Ja odpoczywam ile sie da,mąż dba bardzo o mnie w sumie teraz to juz wogóle jakbym była dzieckiem,uważaj na to,na tamto obiadek prosze zjeść,sniadanko ile dzis wypiłas ehh itd fajnie tak miło,ale ja nie jestem do tego przyzwyczajona no cóż jak trzeba to trzeba przynajmniej czujemy sie kochane a my kochamy jego
Tibby kochanie,ale chciałaś miec taki brzusiu przecież i masz piekny zgrabniutki,mi sie Twój brzus baardzo podoba
Ja to czuje sie jak słoń hihi i czasem mysle,ze juz tak zostanie bo nawet nie pamietam jak to jest jak sie lekko czujesz,no,ale to jest słodki ciężar i ponosze go ile trzeba
Dzis jest taki dzień może smutniejszy a jutro bedzi elepiej i super,ze pieniążki wam przyszły,bo łózeczko superasne jak tak patrzyłam
Małgosiu To dobrze,ze to nie była jelitówka
A Milenka bo na tym zdięciu za bardzo nie widać ma usteczka po tatusiu a mój nosek jak nic,na płytce widac bardziej,a to zdięcie to nam gin zrobił,ale dziekuję
Monika też mi sie wydaje,ze malutki juz ma mniej miejsca i juz tak bedzie,moja mała nadal potrafi kopnąć,ale sama zauważam,ze coraz częściej sie przeciąga i wypina niz kopie,ale Twój synus jest duży moja to pchełeczka
Aaa i dwa tyg temu pisałaś,ze masz w brzuszku 95cm i sie tym martwiłaś,ja dzis się zmierzyłam i mam 95cm takze ide za tobą krok w krok
Jenny Dobrze,ze sie wszystko wyjasniło,oby te probiotyki pomogły
a takto? mdłosci nadal masz?
donatka26 bieedna Ty tez masz z tymi bólami ehh