Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

13 mar 2013, 19:37

ja dziś też męczę się z bólem głowy. Ale to od fridy. wcześniej nie bolało.

jutro chyba zamówię łóżko już dla Tobika. Przynajmniej będzie już u nas. Wysyłka w ciągu 24h więc szybko.
Chciałabym żeby jak najszybciej zabrali się za robienie tej szafy, ale wiem, że mają jeszcze inne chłopaki zlecenia, więc cierpliwie czekamy na swoją kolej w grafiku ;-)

młody się kąpie - tzn, bawi, ale zaraz czas na szorowanie i zęby. potem odciągania smarków, witaminy i syrop i krople. Najgorzej z tymi smarkami. Ale przynajmniej na czysty nos idą krople, a nie ma gluty. Może tak szybciej uciekną.

misia, kocham ten rosnący brzuszek, a bardziej jego zawartośc ;-) każde kopnięcie wywołuje radośc.
czasem jednak zastanawiam się jak to moje dziecko jest ułożone, bo wciąż czuję uderzenia na pęcherzu, ale zdarzają się i kopniaki w okolicach pępka... czyżby tak mocno fikał? :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 mar 2013, 21:42

gardło mnie pobolewa... zaraz wskakuję pod kołdrę i się grzeję.

mamy Papieża!!!!!! :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2013, 21:48

ale jestem zła :ico_zly: , Szymek ma temp. 37.4, gardełko go, boli, psikłam mu tamtum verde, dałam nurofen przeciwzapalnie i zobaczymy, teraz śpi, znów pewnie będzie trzeba iść do lekarza,dopiero co tydzień było dobrze, 3 dni poszedł do przedszkola i dziś byli na placu na śniegu i już gardło załatwione, biedaczek, ja już też mam dość latania po lekarzach, mąż zasmarkany, mnie coś drapie w gardle,kiedy to się skończy,

no to wam ponarzekałam :(

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

13 mar 2013, 21:53

Misiu mdłości już przeszły, ale jak ost tak napisałam to miałam później 2 dni z rzędu. Brzuch uspokoił się :ico_sorki:
Moniko też wydaje mi się, że im większe dziecko to ma w brzuchu mniej miejsca.
Oj Tibby siedź pod tą kołderką i grzej się.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 mar 2013, 21:55

donatka, łączę się w bólu gardła z tobą! i mnie dorwało :( a taka byłam szczęśliwa, że kolejna spokojna bez chorobowa ciąża... a tu jednak.

dlatego tak tęsknię za wiosną i ciepełkiem! :ico_sorki:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 mar 2013, 22:54

tak sie martwilam a maly dal mi troche przez ostatnia godzine popalic tak sie rozciagal ze az mi bolwy robil na brzuchu. teraz jestem spokojniejsza bo wiem ze sie rusza i jest z nim dobrze. byc moze juz jest duzy i ma malo miejsca. :-)

moj mezulek wlasnie pojechal do pracy na nocke a ja juz sie zastanawiam czy przespie noc czy nie bo znowu go w domu nie ma i za kazdym razem kiedy ma nocke to ja pol nocy nie spie :-/

zdrowia dla Was dziewczyny :ico_sorki: obyscie szybko cieszyly sie dniami bez zadnych boli i dolegliwosci!

oj ja tez juz tak wyczekuje wiosny bo juz tej zimy mam dosc :ico_zly: ciezko sie chodzi po sniegu z tym wielkim brzuchem szybko czlowiek sie meczy.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 mar 2013, 08:19

witam się z kubeczkiem herbatki.
mężowaty mi zrobił przed wyjściem do pracy.
miał iśc dziś na nockę, ale się o dziwo zamienił. odrobi ją za tydzień :-) Więc dziś samotnie spac nie będę.

gardło pobolewa, ale najgorzej je rozruszac. trochę katarek miałam z rana, ale póki co jest ok. ale o leki ew. jutro i tak popytam.

Gosia, powodzenia na wizycie dziś! Daj znac co i jak!
Jenny, brawa ogromne za skończony 13tc! pędzisz ;-)

anade
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 mar 2013, 09:26

Oj dziewczyny nie dajcie sie tym chorobskom! zdrowka! mi juz minelo troche.jescze z zatok splywa i lekki kaszel ale to chyba od glutow.... fuj monika sprawdzilam w ksiazce o ciazy tak dla potwierdzenia i jak byk napisane ze rucy dziecka zmieniaja sie pod koniec ciazy. Juz nie ma szturchniec i jest dluzszy okres ciszy bo dziecko przygotowuje sie na porod ii ucina dluzsze drzemki. plod przystosowuje sie do trybu zyycia noworodka ktory duzo spi :) u mnie tez od niedzieli aktywnosc spadla
w niedziele sie martwilam ze. to moze przez chorobe i leki ktore zazywalam ale tez widze zmiane. juz tak nie kopie ale bardziej sie wybrzusza. to mama mnie ostatnio pyytala czy juz wypina to nozke to lokiec to glowke :) tibby btzuszek sliczny. to ja mam nieforemny i nie taki jak trzeba. tzn myslalam ze wszytsko z nim ok. dopoki siostra mi nie powiedziala - o boze jaki krzywy brzuch (Hania upodobala sobie prawa strone brzucha i taki koslawy jest) a kuzynka powiedziala ze jak ty dzinie masz nisko brzuch i pepek wklesly. ale co mi tam. najwazniejsze aby Hani bylo wygodnie :)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2013, 09:27

WITAM!

JENNY * brawa za 13 tc *!

Dam znać TIBBY na pewno.

Bardzo się cieszę na nowego PAPIEŻA FRANCISZKA. Bardzo!

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2013, 09:28

Zdrowia Wam życzę!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”